Posterul lui The Rum Diary, fără Depp, dar cu… inspiraţie!

de Cristina Grigore în 8 Sep 2011
Posterul lui The Rum Diary, fără Depp, dar cu… inspiraţie!

Nu-l vei găsi pe protagonistul filmului The Rum Diary în noul poster publicat de Collider, însă acesta se află probabil întins pe undeva, după ce a gustat cu poftă din toate aceste mini-doze de… rom.

După cum ne sugerează liniile de text inserate în afiş, Johnny Depp va stârni probabil indignare pentru felul în care îşi face meseria, va căuta într-o oarecare măsură să ducă lucrurile pe un făgaş mai bun, dar se va afla în pericol de a fi covârşit de multele doze de băutură „marinărească” ce ne duce cu gândul la rolul său din franciza Piraţii din Caraibe.

Întâmplător, acţiunea filmului se petrece tot în Caraibe, unde un Depp în haine moderne, jurnalist freelancer, se trezeşte pe la jumătatea anilor ’50, într-un punct de cotitură al vieţii, atras în vârtejul tentaţiilor unui anturaj în care se integrează odată cu mutarea  într-un orăşel din Puerto Rico. Stilul său de viaţă, condimentat din plin de petreceri şi băutură nu-i este însă de prea mare ajutor în încercarea de a se detaşa de „sufletele pierdute” de care s-a înconjurat.

Regizorul filmului este Bruce Robinson, cel care semnat şi scenariul inspirat de romanul lui Hunter S. Thompson. Lansarea lui The Rum Diary este programată, în Statele Unite, pentru 28 octombrie 2011.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 8 septembrie 2011 13:46
Asta e un film care trebuie vazut cu o sticla de rom langa tine :)).... din pacate cinematografele nu sunt prea intelegatoare cu chestiile aduse de-afara :))
Costirik pe 8 septembrie 2011 17:57
:))) da buna asta:))
xerses pe 8 septembrie 2011 16:34
Nostim posterul.
alex_il_fenomeno pe 9 septembrie 2011 11:15
era altfel cu Johnny Depp ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells