Poster şi un titlu nou pentru SF-ul de anul viitor al lui Tom Cruise, All You Need Is Kill

de Cristina Grigore în 17 Iul 2013
Filmul va ajunge în cinematografele noastre pe 30 mai 2014

Dacă în Oblivion Tom Cruise a avut parte de o costumaţie practică şi confortabilă, deşi producţia SF avea loc într-un peisaj dezolant al viitorului, în care abilităţile de luptător şi mânuitor al armelor îi erau necesare personajul interpretat de actor, iată că în viitorul său blockbuster, intitulat până acum All You Need Is Kill, lucrurile capătă şi mai multă… greutate.

Noul poster al filmului promovat de Warner Bros. îl înfăţişează pe locotenent-colonelul Bill Cage (Tom Cruise), protagonistul, într-un costum de luptă ce rivalizează cu cel al unui astronaut, dotat parcă cu armele pe care le-am putut vedea în materialele de promovare ale lui Elysium (anticipatul SF al lui 2013 cu Matt Damon în rol principal). Ne este greu să ni-l închipuim pe Cruise alergând într-o asemenea costumaţie, însă, după cum vedem într-o imagine iniţială de la filmări, acest lucru este posibil.

Ce se întâmplă însă în acest SF regizat de Doug Liman (trilogia Bourne) şi adaptat după romanul lui Hiroshi Sakurazaka, ce a primit acum titlul Edge of Tomorrow? Într-un viitor nu foarte îndepărtat, marile armate ale lumii sunt obligate să facă front comun împotriva unei rase de extratereştri care au aterizat pe Pământ, distrugând oraşele unul după altul şi omorând milioane de persoane. Cruise îl joacă pe Bill Cage, un ofiţer aflat în prima lui zi pe câmpul de luptă. În doar câteva minute, este ucis. Se trezeşte însă în viaţă la începutul aceleiaşi zile în care a fost obligat să intre în luptă – din nou şi din nou – şi retrăieşte aceleaşi momente până la moartea sa, o experienţă crâncenă, dar plină de învăţăminte.

Exploreaza subiecte similare:

Oblivion, Tom Cruise, Edge of Tomorrow, Elysium, Matt Damon, Doug Liman

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells