Poster nou pentru filmul lui Arnold Schwarzenegger, The Last Stand

de Cristina Grigore în 4 Ian 2013
Poster nou pentru filmul lui Arnold Schwarzenegger, The Last Stand

Primul film în care îl vei vede pe Arnold Schwarzenegger după cele două The Expendables va fi The Last Stand, cu lansarea în România spre sfârşitul acestei luni. Cei de la IGN.com a obţinut primul poster oficial al filmului, regizat de coreanul Kim-Jee-woon (A Tale of Two Sisters, A Bittersweet Life, The Good, The Bad and The Weird).

După o operaţiune ce a mers prost, Ray Owens de la divizia anti-drog a LAPD devine şerif într-un liniştit orăşel de graniţă. Existenţa sa lipsită de incidente se încheie atunci când cel mai căutat şi mai periculos conducător al unui cartel de droguri din emisfera de vest, Gabriel Cortez (Eduardo Noriega) scapă ca prin minune din convoiul de prizonieri supervizat de FBI.

Planul său este de a ajunge cât mai repede la graniţa cu Mexicul, însă, cum traseul său se intersecta cu orăşelul păzit de Owens, toate forţele de ordine s-au adunat acolo pentru a profita de ultima şansă de a-l intercepta. Iniţial reticent în a se implica în caz, Owens este întărâtat de percepţia tuturor asupra ineficienţei cu care el şi oamenii lui erau gratulaţi, astfel că se hotărăşte să ia problema în serios o face în stil mare, aşa cum ne sugerează şi fundalul noului poster.

The Last Stand va debuta în cinematografele româneşti pe 25 ianuarie 2013.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 6 ianuarie 2013 09:24
Un poster care deja parca ilustreaza o noua comedie...
SANDA45 pe 6 ianuarie 2013 23:01
jalnic poster.
alex_il_fenomeno pe 14 februarie 2013 12:41
Sper sa fie un film acceptabil.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells