Poster creativ pentru Glass, thriller-ul cu supereroi al lui M. Night Shyamalan

de Gloria Sauciuc în 1 Iul 2018
Bruce Willis, Samuel L. Jackson și James McAvoy reiau partituri mai vechi din filmele lui Night Shyamalan

S-a lansat primul poster pentru filmul Glass, horror-thriller-ul cu supereroi semnat de către regizorul M. Night Shyamalan, un posibil sequel la filmele Unbreakable și Split. Universal Pictures tocmai a dat publicității poster-ul, cu Bruce Willis în rolul lui David Dunn, vedeta de fotbal american a liceului devenit un paznic cu o putere supraomenească în filmul Unbreakable din anul 2000.

Samuel L. Jackson apare în rolul lui Elijah Price (sau Mr. Glass), criminalul în masă pe care Dunn l-a capturat și l-a dat poliției în filmul Unbreakable mai sus menționat. James McAvoy reia rolul lui Kevin Wendell Crumb, bărbatul care s-a luptat cu propria sa afecțiune de identitate disociată ce numără 24 de personalități distincte, dintre care cea mai înspăimântătoare este ultima, Bestia, din filmul Split al aceluiași Shyamalan.

Iată cele trei personaje unul lângă altul, fiecare într-o lumină de culoare diferită (Mr. Glass în violet, Kevin Wendell Crumb în galben, David Dunn în verde), cu masca lor „întunecată” reflectată pe podea. Un tagline corespunzător este atașat celor trei eroi primejdioși: „Nu poți pune limite celui care ești”.

Posterul a fost publicat la șapte luni după ce Shyamalan a anunțat că filmările la Glass se încheie, indicând, aparent, începutul oficial al campaniei de promovare pentru Glass. Dacă Universal urmărește schema „întâi posterul, apoi teaser-ul, al treilea trailerul, și poate încă un trailer”, schemă pe care alte studiouri tind să o aplice, fanii vor avea parte în curând și de un teaser.

Fie că vorbim de un sequel la Unbreakable - povestea despre originea unui supererou , fie de o continuare la horror-ul psihologic Split, Glass va continua după evenimentele din Split, urmărindu-l pe David Dunn în momentele în care îl vânează pe Crumb.

În întuneric, Elijah Price pândește în rolul lui Mr. Glass, arhitectul întâlnirilor dintre David și Bestie, care deține secrete care ar putea aduce moartea pentru oricare dintre cei doi bărbați. În alte roluri vor apărea Anya Taylor-Joy, Sarah Paulson, Spencer Treat Clark și Charlayne Woodard.

Glass va avea premiera în România pe 18 ianuarie 2019.

Exploreaza subiecte similare:

Glass , M. Night Shyamalan, Unbreakable, James McAvoy, Split, Samuel L. Jackson, Bruce Willis

Alte știri din cinema

John Wick 3 - controverse la proiecția de test. Ce a reproşat publicul scenelor de acțiune

Regizorul Chad Stahelski are de rezolvat o dilemă pentru versiunea finală...

Pokémon Detective Pikachu – adorabilul pokemon, în două noi imagini și un clip video

Filmul a avut unul dintre trailerele cele mai vizualizate pe YouTube în 2018, iar Warner Bros. și Legendary Pictures se gândesc deja la un spin-off…

Aquaman schimbă regulile jocului, aratând că modelul Marvel nu e imbatabil

Studiourile Warner Bros. nu vor mai pune accent pe universul cinematografic „DC Extended Universe”

Filmele Avatar 2 și 3 sunt gata

Bob Iger, CEO Disney, a relatat recent că filmele 4 și 5, care ar costa circa 1 miliard de dolari, nu au primit OK-ul

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells