Poster captivant pentru serialul Star Trek: Picard

de Cristina Grigore în 11 Iul 2019
Serialul online, inspirat din Star Trek: The Next Generation, va fi lansat de CBS All Access la sfârșitul anului

Patrick Stewart revine în rolul său legendar din Star Trek într-un serial ceva mai „cu picioarele pe pământ” față de aventurile sale interstelare din Star Trek: The Next Generation. Până la debutul de la sfârșitul anului al lui Star Trek: Picard, un poster primit cu interes de fani a fost publicat online și anunță debutul seriei pentru sfârșitul lui 2019.

Fanii serialului și ai personajului au fost cuceriți nu atât de cromatica „de foc” a posterului, ori de costumația pământeană a lui Picard, cât de companionul acestuia, ce poartă la gât un pandantiv cu simbolul Starfleet.

Cum intriga nu a fost încă dezvăluită, publicațiile de profil au preluat informația afișată de imdb.com: „Serialul este inspirat din Star Trek: The Next Generation și îl are în centru pe Jean-Luc Picard, intrat într-un nou capitol al vieții sale”. Potrivit wikiwand.com, acțiunea este plasată la finalul secolui XXIV - 20 de ani după evenimentele din Star Trek: Nemesis (2002) și are legătură cu distrugerea planetei romulanilor din Star Trek (2009).

Podgoria la marginea căreia se află Picard a aparținut fratelui acestuia. Într-un episod in The Next Generation, Picard a părăsit Starfleet pentru a vizita acest loc din Franța în care trăia fratele său. Ceva mai târziu (și după unele altercații), podgoria este distrusă de un incendiu, iar fratele său și băiatul acestuia își pierd viața. Unele surse susțin însă că evenimentele din Star Trek: Picard aparțin liniei temporale stabilite de filmele Star Trek ale lui J.J. Abrams, astfel încât soarta podgoriei și a fratelui lui Picard ar putea să fie alta.

Creatorul serialului este Alex Kurtzman (care mai are în lucru un spin-off Star Trek, un serial SF de comedie ce va fi intitulat Star Trek: Lower Decks).

Star Trek: Picard va fi disponibil pe platforma americană de streaming CBS All Access și va avea 10 episoade. 

Exploreaza subiecte similare:

Patrick Stewart, Star Trek: The Next Generation, Star Trek: Picard, Alex Kurtzman

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells