Posibilul titlu al lui Avengers 4 face trimitere la o replică din Avengers: Age of Ultron

de Cristina Grigore în 23 Oct 2018
Titlul oficial al filmului, încă neconfirmat, este unul "simplu" şi "oarecum dezamăgitor", susţin regizorii acestuia

După evenimentele dramatice din Avengers: Infinity War, fanii şi presa au făcut tot felul de speculaţii legate de titlul continuării, un element revelator în ceea ce priveşte tonul filmului. Iar una dintre variantele vehiculate şi analizate de fani, pe care Mark Ruffalo se pare că a dezvăluit-o din greşeală la începul lunii octombrie, într-o emisiune a lui Jimmy Fallon, este Avengers: Annihilation.

Regizorii Joe şi Anthony Russo au menţionat că titlul în cauză nu este inspirat din dialogurile lui Infinity War. Aşa că răspunsul a fost căutat în Avengers: Age of Ultron (2015). Un comentariu de pe Reddit.com a făcut trimitere la cuvintele spuse de Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) după ce Vision este readus la viaţă ca fiinţă autonomă, graţie Pietrei Minţii: „Ţi-am cercetat mintea şi am văzut nimicire”, a spus Scarlet.

Informaţia rămâne însă la stadiul de teorie a fanilor, mai ales că, în contextul evenimentelor din Age of Ultron, profeţia ar putea face referire strict la planurile lui Ultron. Fraţii Russo au anulat deja câteva dintre variantele de titlu date ca probabile de fani, printre care Infinity Gauntlet si End Game. Tot ei au menţionat că titlul va fi unul destul de simplu, iar la dezvăluirea lui mulţi dintre fani vor fi, probabil, uşor dezamăgiţi. Din afirmaţiile regizorilor, cel mai apropiat de cel real este titlul Avengers: Eternity (sau Avengers: Forever).

Pe Reddit.com, analiza continuă, iar fanii au presupus că titlul va dezvălui finalul lui Infinity War. Nici ultima imagine publicată de fraţii Russo pe Twitter (vezi galeria) nu a scăpat analizei. Misteriosul obiect a fost comparat atât cu Tesseract-ul, piatra albastră a timpului, cât şi cu o armă cu protoni, un tun uriaş şi extrem de puternic, pe care Tony Stark l-ar fi construit special pentru anihilarea lui Thanos.

Lansarea filmului în cinematografele noastre va avea loc pe 3 mai 2019.

 

Exploreaza subiecte similare:

Anthony Russo, Joe Russo, The Avengers: Age of Ultron, Elizabeth Olsen

Alte știri din cinema

Milla Jovovich, în prima imagine oficială din adaptarea jocului video Monster Hunter

Regia filmului este semnată de Paul W.S. Anderson (seria Resident Evil)

Venom a întrecut Deadpool 2 la box office-ul internaţional

Filmul se află acum pe locul şase în topul producţiilor cu cel mai mare succes la box office în 2018

Targaryenii nu vor apărea în prequel-ul lui Game of Thrones

„King’s Landing nu există. Nici Tronul de Fier”, arată R. R. Martin despre timpul în care este plasată acţiunea serialului

Aquaman – reacţii pozitive după proiecţia din China a 25 de minute din film

Din comentariile publicului, scenele de acţiune „se ridică la nivelul celor din Lord of the Rings şi The Matrix”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 23 octombrie 2018 12:54
Urmarind noutatile ce au aparut in legatura su cel de-al patrulea film din seria "Avengers" aflam ca el se va numi "Annihilation" si nu ne ramane decat sa asteptam pana la anul difuzarea lui.
mihnea_aspru95 pe 29 octombrie 2018 12:51
Fir-ar al naibii, nu aflăm deloc că ar fi Annihilation, n-ai citit bine Angelus.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells