Popularul serial Bridgerton tocmai a fost reînnoit cu sezoanele 3 și 4. Sezonul 2, în producție

de Marina Florea în 14 Apr 2021
În centrul spectacolului se află puternica familie Bridgerton. Alcătuită din opt frați uniți, acest grup trebuie să navigheze piața matrimonială din Londra

Serialul de epocă Bridgerton de la Netflix a fost un succes al serviciului de streaming încă de când serialul de dragoste semnat de către Shonda Rhimes a avut premiera, de Crăciun... Săptămâna aceasta streamerul anunță că „reînnoiește cel mai mare serial al său cu sezoanele 3 și 4”.

În timp ce primul sezon din Bridgerton este despre povestea de dragoste dintre Daphne și Simon - cu un final fericit - următoarele sezoane explorează poveștile fiecărui frate și soră din familia Bridgerton. Sezonul 2 este în producție și urmărește povestea din al doilea roman al seriei, „The Viscount Who Loved Me” – Lordul Anthony Bridgerton aflat în căutarea iubirii. Al treilea sezon se va centra pe povestea lui Benedict, fiind probabil ecranizarea romanului „An Offer From a Gentleman”, iar al patrulea sezon va fi despre Colin – deci ecranizarea cărții cu numărul patru, „Romancing Mister Bridgerton”.

Scenarista și producătoarea Shonda Rhimes a declarat: „Din primul moment în care am citit delicioasa serie Bridgerton a Juliei Quinn, am știut că acestea sunt povești care vor captiva audiența. Dar evoluția acestei adaptări nu ar fi fost posibilă fără contribuțiile semnificative ale întregii echipe Shondaland. Această confirmare a celor două noi sezoane este un vot puternic de încredere în munca noastră și sunt extrem de recunoscătoare să am parteneri așa de implicați și creativi ca Netflix. Eu și Betsy Beers suntem încântate că am avut oportunitatea de a aduce lumea Bridgerton pe ecranele unei audiențe globale”.

Bazat pe romanele best-seller ale Juliei Quinn, Bridgerton este plasat în lumea atrăgătoare, opulentă și competitivă a înaltei societăți din perioada Regency în Londra. De la sălile de bal strălucitoare din Mayfair, la palatele aristocratice din Park Lane, seria dezvăluie o lume seducătoare, somptuoasă, plină de reguli complicate și lupte dramatice pentru putere, în care nimeni nu este cu adevărat vreodată pe un teren stabil. În centrul spectacolului se află puternica familie Bridgerton. Alcătuită din opt frați uniți, acest grup amuzant, plin de îndrăzneală și inteligență, trebuie să navigheze piața matrimonială de top în căutarea romantismului, aventurii și iubirii.

Exploreaza subiecte similare:

Bridgerton

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells