Pinguinii din Madagascar, într-o producţie a scenariştilor Megamind

de Cristina Grigore în 29 Mar 2011
Pinguinii din Madagascar, într-o producţie a scenariştilor Megamind

Sunt activi, sunt simpatici, sunt hilari. Sunt pinguinii din Madagascar! Şi, potrivit CinemaBlend, vor avea în curând propriul lor film de lungmetraj.

Scenariştii responsabili pentru Megamind, Alan Schoolcraft şi Brent Simons, au fost angajaţi să pună pe hârtie noile aventuri ale lui Skipper, Kowalski, Private şi Rico. Stilul milităresc şi umorul irezistibil al pinguinilor din Madagascar vor fi deci vedetele noii producţii, pe care fanii animaţiei o aşteptau de mult.

Un scurtmetraj cu cei patru drept protagonişti (The Madagascar Penguins in a Christmas Caper) a fost inclus la lansarea pe DVD a a primului film Madagascar, iar canalul TV Nickelodeon este, din 2008, gazda serialului animat The Penguins of Madagascar, însă abia acum amuzantele personaje au ajuns să-şi croiască drum către marele ecran.

Producţia semnată de Schoolcraft şi Simons ţinteşte, evident, o audienţă cât mai largă, însă filmul va avea cu siguranţă succes printre cei mici, pentru care animalele sunt, au fost şi vor fi un element de atracţie de neegalat.

S-au făcut filme cu lei, urşi panda, hamsteri, bufniţe, pisici, iepuri (Hop, tradus la noi Hop-Ţop), câini. Happy Feet a avut ca protagonist în 2006 chiar un pinguin imperial iar Jim Carrey apare anul acesta alături de pinguini adevăraţi în Mr. Popper’s Penguins – va fi lansat în România pe 24 iunie. Se pare că este din nou vremea pinguinilor!



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Delua pe 30 martie 2011 14:57
mie, personal, imi sunt chiar simpatici astia 4. am vazut si bonusul, si toate episoadele din serialul de pe Nick, si mi-au placut. speram ca iese bine... :-|
georgiana pe 30 martie 2011 15:38
sper sa fie si king julian ...face tot filmul....
legolas05 pe 30 martie 2011 15:43
da...sa speram ca va fi.... .....
Vorador pe 30 martie 2011 17:24
dar sper sa se vada mai bine decat serialul
alex_il_fenomeno pe 30 martie 2011 18:27
cred ca va iesi ceva foarte amuzant , avand in vedere ca pinguinii in sine au fost personaje foarte comice in toate scenele !
Krakatau pe 30 martie 2011 23:28
Am vazut vreo 40 de episoade din serial si mi s-a parut destul de bun. E bine daca iau modelul lui Puss in Boots si le fac si pinguinilor un film separat.
Mie-mi place Kowalski! :D Sunt foarte tari momentele cand exagereaza cu viziunea lui stiintifica.
Cu siguranta vor avea roluri esentiale si King Julian, Mort si...imi scapa numele.
Si ca tot veni vorba de pinguini imperiali, sa nu uitam de Surf's Up...

jude pe 31 martie 2011 18:13
Sunt activi, sunt simpatici, sunt hilari....sunt preferatii mei ...
kiss-kiss pe 19 iunie 2011 15:54
sunt faini pinguinii...tare trasniti... toate filmele sau desenele cu pinguini sunt super!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells