Pierce Brosnan va fi Dr. Fate în filmul Black Adam

de Marina Florea în 26 Mar 2021
Dr Fate este un vrăjitor puternic și legendar în universul benzilor desenate

Fostul agent 007 Pierce Brosnan își va pune mantia unuia dintre cei mai celebri vrăjitori din universul benzilor desenate, anume Dr. Fate, scrie The Hollywood Reporter.

Brosnan va juca rolul lui Kent Nelson, fiul unui arheolog care a fost instruit în magie și căruia i s-a dat Coiful Destinului, un artefact cu puteri magice. Așa va deveni Dr Fate, un vrăjitor puternic și legendar. El se va alătura uei echipe formate din Hawkman (Aldis Hodge), Atom Smasher (Noah Centineo) și Cyclone (Quintessa Swindell). Este primul rol într-un film cu supereroi al lui Brosnan, scrie flickeringmyth.com. Helen Mirren va avea un rol negativ în Black Adam.

Personajul Black Adam, considerat dușmanul de moarte al lui Shazam, vine din trecut, din anii 1940, de pe când eroul era Captain Marvel. Un prinț egiptean semi-nemuritor, acesta a fost corupt de puterile oculte pe care un vrăjitor i le-a cultivat. Să fie vorba chiar despre Dr. Fate? În benzile desenate, Black Adam este un antierou.

Personajul era gândit să apară, ca antierou, în seria Shazam! , dar totuși studioul și producătorii au preferat să-i dea un film de sine stătător, cu probabil o personalitate ambivalentă.

Exploreaza subiecte similare:

Black Adam , Pierce Brosnan, Aldis Hodge, Noah Centineo, Quintessa Swindell, Helen Mirren

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells