De ce lipseşte Jeremy Renner din Mission: Impossible. Fallout

de Cristina Grigore în 18 Iul 2018
După Ghost Protocol şi Rogue Nation, William Brandt ar fi apărut şi în Fallout dacă producţia nu s-ar fi lovit, în primă fază, de unele probleme

Jeremy Renner l-a interpretat pe William Brandt în Ghost Protocol şi Rogue Nation – personaj ce s-a dovedit un aliat de preţ pentru Ethan Hunt. În Mission: Impossible. Fallout îi vom revedea pe Benji Dunn (Simon Pegg), Ilsa Faust (Rebecca Ferguson) şi Alan Hunley (Alec Baldwin). Personajul lui Ving Rhames este singurul care apare alături de Tom Cruise în toate „misiunile imposibile” – însă Brandt va lipsi. Explicaţia vine de la regizorul lui Fallout, Christopher McQuarrie, care şi l-ar fi dorit pe Renner în distribuţie, însă unele dificultăţi de producţie au făcut acest lucru imposibil.

„La vremea aceea, când am început lucrul la film, nu primisem încă scenariul, aşa că a fost foarte greu să spunem cine va juca şi pe ce perioadă se vor întinde filmările în cazul fiecărui actor, ori în ce zile, iar Renner avea deja un angajament cu Marvel. Dacă am fi avut scenariul terminat, ne-am fi putut organiza altfel, dar aşa nu am putut şti cum se vor aranja partiturile. A fost un caz nefericit de proastă sincronizare”, a explicat cineastul, citat de ScreenRant.com.

Fallout îl va avea din nou pe Solomon Lane drept antagonist (jucat de Sean Harris). Apar şi personaje noi în serie – August Walker (Henry Cavill), Erica Solane (Angela Bassett) şi White Widow (Vanessa Kirby).

Încă o absenţă a lui Renner dintr-o franciză celebră atrăgea atenţia fanilor în mediul online pe la începutul anului. Lipsa sa din Avengers: Infinity War a dat naştere şi unor meme-uri în care Hawkeye era prezentat ca figură centrală a filmului.

Exploreaza subiecte similare:

Jeremy Renner, Tom Cruise, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Alec Baldwin, Ving Rhames, Christopher McQuarrie, Henry Cavill, Angela Bassett, Vanessa Kirby, Mission: Impossible. Fallout, Avengers: Infinity War

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 18 iulie 2018 10:55
Asta lipseste din toate filmele mai nou:))A disparut si din Avengers:))
VIBERS pe 18 iulie 2018 23:01
Exact asta vroiam sa spun si eu :))))))
cavallioty pe 18 iulie 2018 18:01
am eu un gif cu SpongeBob care spune "nobody cares",nu imi place actorul si chiar nu ma intereseaza lipsa lui din vreun film,chiar ma bucura
Camila701 pe 23 iulie 2018 13:19
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
ogagakunta@gmail.com

carmen_angelus_romila pe 26 iulie 2018 10:43
Seria de filme "Mission: Impossible" este foarte buna. pacat ca in aceasta noua productie lipseste Jeremy Renner.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells