Paramount nu vinde Top Gun: Maverick platformelor de streaming

de Marina Florea în 24 Ian 2021
Un reprezentant Paramount Pictures a confirmat pentru IndieWire că studioul a primit oferte, dar nu este dispus să vândă

Paramount a luat o decizie fermă în privința vânzării sequel-ului la Top Gun, după ce a petrecut mare parte din pandemie renunțând la o parte dintre cele mai importante titluri, scrie Indiewire.

Paramount Pictures a petrecut mare parte din pandemie vânzându-și cele mai importante producții marilor companii de streaming, inclusiv Amazon Studios și Netflix. Numai în 2020, Paramout a vândut producțiile proprii inclusiv filmul de Oscar The Trial of the Chicago 7 (regizor Aaron Sorkin) către Netflix, dar și comedia de acțiune a lui Michael Showalter The Lovebirds. De asemenea, a mai vândut drepturile de ecranizare ale thriller-ului Without Remorse al lui Tom Clancy în care joacă Michael B. Jordan, dar și ale sequel-ului Coming 2 America cu Eddie Murphy către Amazon. Către Hulu, Paramount a vândut în ultimul moment producția The United States vs. Billie Holiday. Totuși, două dintre filmele cele mai importante marca Paramount pentru 2021 rămân pregătite pentru o premieră în săli.

Vorbim despre Top Gun: Maverick pregătit pentru premiera de pe 2 iulie după ce a fost amânat de numeroase ori datorită problemelor de postproducție și apoi datorită pandemiei și cel de-al șaptelea film Misiune: Imposibilă, pregătit pentru 19 noiembrie 2019.

Conform unei știri recente publicate de Wall Street Journal, atât Netflix cât și Apple au insistat pe lângă Paramount pentru a achiziționa producția Top Gun: Maverick. Ambele companii de streaming s-au interesat dacă Paramount Pictures ar fi dispuse să vândă, considerând așteptările mari legate de filmul în care joacă Tom Cruise și care ar fi trebuit să aibă premiera în săli vara trecută. Considerând perspectivele excelente la box-office ale filmului, studioul a refuzat să ia în calcul asemenea oferte, conform relatărilor unor surse care cunosc subiectul.

Deocamdată, Top Gun: Maverick este programat pentru premiera în săli pentru luna iulie. Un reprezentant Paramount Pictures a confirmat pentru IndieWire că studioul a primit oferte, dar nu este dispus să vândă filmul către un serviciu de streaming. Paramount, totuși, nu a confirmat identitatea autorilor ofertelor .

Un reprezentant Netflix a afirmat că propria companie niciodată nu a depus oficial o ofertă. Considerând însă potențialul filmului, cu Tom Cruise în carlinga avionului de luptă, e de așteptat un succes major la box-office după weekendul de 4 iulie, dacă cinematografele vor mai fi deschise.

Totuși, pe măsură ce vaccinarea anti-Covid avansează cu pași prea mici, studiourile încep din nou să amâne premierele programate inițial pentru primăvară și vară pentru la toamnă.

Este vorba și despre Paramount, care tocmai și-a relocat premiera pentru A Quiet Place -partea II din 23 aprilie până pe 17 septembrie. Alt titlu important care s-a mutat în calendar este No Time to Die de la MGM/United Artists, care a fost mutat pe 8 octombrie.

Un alt element cheie al anunțului Wall Street Journal face referire și la știrea despre Christopher Nolan cum că va încheia colaborarea cu studiourile Warner Bros. după ce studiourile au decis să își mute titlurile din 2021 pe HBO Max. Reprezentanții lui Nolan nu au răspus imediat solicitărilor presei.

Exploreaza subiecte similare:

Top Gun: Maverick, Tom Cruise

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells