Paltrow, Damon şi Law, din nou împreună

29 Sep 2011
Paltrow, Damon şi Law, din nou împreună

Unul dintre cele mai aclamate filme ale anului, Contagion: Pericol nevazut ii reuneste pe celebrii actori Gwyneth Paltrow, Matt Damon si Jude Law, in formula care i-a consacrat. Din 30 septembrie, thrillerul Contagion: Pericol nevazut are premiera in Romania, in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPro, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), Cityplex (Constanta), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Phoenix (Pascani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Patria (Bucuresti si Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj).

Impresionanta distributie a filmului include atat actori laureati ai premiilor Oscar: Marion Cotillard (La vie en rose), Matt Damon (Good Will Hunting), Gwyneth Paltrow (Shakespeare in Love), Kate Winslet (The Reader), cat si actori nominalizati la mult ravnita distinctie: Jude Law (The Talented Mr. Ripley si Cold Mountain), Laurence Fishburne (What's Love Got to Do with It), Elliott Gould (Bob & Carol & Ted & Alice), John Hawkes (Winter's Bone).

Matt Damon si Gwyneth Paltrow au fost deosebit de incantati de noul proiect, Matt declarand ca a fost o experienta fantastica pentru ei sa lucreze din nou impreuna, acum la maturitate: ,,Gwyneth este senzationala. Am filmat Talentatul domn Ripley impreuna cu ea in urma cu 13 ani si pot sa spun ca este una dintre putinele actrite care pot intra in personaj instantaneu. Acesta e un talent pe care nu am avut ocazia sa-l intalnesc prea des.”

Alaturandu-se echipei din Contagion: Pericol nevazut in rolul paranoicului jurnalist Alan Krumwiede, Jude Law a declarat ca din punctul lui de vedere, thrillerul are la baza o idee care bantuie de cativa ani societatea contemporana: ,,Cred ca am ajuns cu totii in punctul in care nu ne mai intrebam cum, ci mai degraba cand. Si daca privim in urma, vom observa ca epidemii mai mult sau mai putin puternice au tot existat, mie mi se pare din ce in ce mai plauzibila teoria unei contaminari globale, cu atat mai mult cu cat a devenit extrem de usor sa calatoresti in orice colt al lumii.”

Amenintata de un virus cumplit, omenirea este pusa la grea incercare in Contagion: Pericol nevazut, un action thriller cutremurator in regia celebrului Steven Soderbergh (Traffic, Ocean's Eleven, Erin Brockovich). Nestiind exact cu ce se confrunta, specialistii privesc neputinciosi cum noua epidemie se extinde cu o viteza fulminanta si ameninta sa decimeze populatia in doar cateva zile. 

Misiunea autoritatilor de a tine situatia sub control devine aproape imposibila, in conditiile in care panica iscata intre oameni devine la fel de puternica ca insusi virusul, iar paranoia pune stapanire pe intreaga populatie. Cu timpul in defavoarea lor, medicii incearca cu disperare sa gaseasca un antidot, fiecare secunda scursa aducandu-i cu un pas mai aproape de sfarsitul tragic.

Din 30 septembrie incepe lupta pentru supravietuire, odata cu premiera din Romania a filmului Contagion: Pericol nevazut, in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPro, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), Cityplex (Constanta), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Phoenix (Pascani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Patria (Bucuresti si Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj). Un film Warner Bros., distribuit in Romania de MediaPro Distribution.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dragomara pe 29 septembrie 2011 12:33
Hmm... nu ştiu ce să zic! Gwyneth Paltrow nu mi-a plăcut niciodată, nici ca actriţă şi nici ca femeie, asta ca să nu zic că e urâtă cu spume, iar în ce priveşte actoria singura chestie care-mi vine în minte acum este: comercială; obişnuită; obişnuit de comercială; comercial de obişnuită. Săraca! :-(( Ţin să o reasigur şi pe acastă cale de toată compasiunea mea. :P
Pe de altă parte, Matt Damon si Jude Law sunt cu totul altă mâncare de peşte. Probabil că am să mă sacrific, pentru ei, cândva, şi-am să văd filmul. :D

claudia9 pe 30 septembrie 2011 11:31
filmul chiar merita vazut, iar daca o displaci asa de mult pe gwyneth, sa stii ca nu apare asa de mult in film. il recomand!
Sorin87 pe 29 septembrie 2011 12:48
sa fie sanatosi
Crist11 pe 29 septembrie 2011 13:53
am inteles prima oara f*taciosi.
Crist11 pe 29 septembrie 2011 13:53
le urez si eu multa sanatate si virtute.
africanus pe 29 septembrie 2011 15:21
Hm..., pare a avea ceva interesant filmul acesta, oricum il voi vedea la vremea potrivita, dar sper sa nu dezamageasca, asa ca astept sa vad si rezultatul final. Mai ales ca joaca unul dintre actorii mei preferati in el si anume Matt Damon.
margott pe 1 noiembrie 2011 18:00
Mi-a placut trio-ul pe care l-au facut in The Talented Mr. Ripley. Tocmai de aceea o sa fie cam ciudat sa-i vad pe toti 3 in acelasi film, dar in alte roluri.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells