Oscar 2019: Cadourile oferite nominalizaţilor conţin produse antistres cu extracte de canabis

de Cristina Grigore în 20 Feb 2019
Starurile se vor putea „trata” cu ciocolată cu tetra-hydro-canabinol şi produse cosmetice cu canabidiol

Nominalizaţii premiilor Oscar primesc înainte de ceremonie o mulţime de cadouri - unele de ordinul a zeci de mii de dolari – de la companii dornice să-şi promoveze produsele prin intermediul celor mai puternici „influenceri” – starurile bogate şi celebre din lumea filmului.

Anul acesta, actorii nominalizaţi şi regizorii au primit câte un set-cadou mai puţin obişnuit, plin cu produse destinate tratării anxietăţii, scrie Vox.com. Venit din partea unei companii ce nu are legătură cu Academia Americană de Film, acesta a inclus ciocolată cu THC (tetra-hydro-canabinol, o substanţă extrasă din canabis ce provoacă starea de euforie) şi creme de faţă cu CBD (canabidiol - un alt compus al marijuanei ce poate trata crizele şi poate diminua durerea, inflamaţia, anxietatea şi paranoia).

Pachetul mai conţine - pe lângă produsele menţionate mai sus, ori clasicele excursii şi bijuterii de lux - sesiuni terapeutice pentru tratarea fobiilor, un abonament anual VIP la primul social club din Los Angeles unde este permis consumul de marijuana (MOTA) dar şi, în mod neaşteptat, desfundătoare de WC.

Cum anxietatea este considerată una dintre tulburările psihice cel mai des întâlnite acum în America, iar piaţa produselor care să ofere o ameliorare sau un tratament destinat acestei afecţiuni este în creştere. Însă multe dintre produsele de genul celor promovate cu ajutorul celebrităţilor sunt extrem de scumpe, iar efectele lor nu sunt foarte bine cunoscute, notează publicaţia The Independent.

Exploreaza subiecte similare:

oscar 2019

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells