Oscar 2016: The Revenant şi DiCaprio, în topul caselor de pariuri

de Cristina Grigore în 24 Feb 2016
Vom afla dacă predicţiile au fost exacte pe 28 februarie

Cele mai importante premii din industria cinematografică sunt aproape, iar mulți dintre fanii Oscarurilor fac acum ultimele pronosticuri. The Revenant a obţinut cele mai mari cote în listele unora dintre cele mai mari case de pariuri, GoldDerby (SUA, Los Angeles) şi William Hill (Marea Britanie).

Astfel, la categoria cel mai bun film, ambele case de pariuri dau câştigător filmul lui Alejandro González Iñárritu. Cum regizorul mexican are cea mai bună cotă, este probabil ca spre el să meargă şi premiul pentru Cel mai bun regizor, în vreme ce Leonardo DiCaprio este favorit în cursa pentru Cel mai bun actor în rol principal. Brie Larson (Room) are cele mai mari şanse la un premiu pentru Cea mai bună actriţă în rol principal.

Cele mai mari cote în topurile caselor de pariuri le mai au Alicia Vikander (The Danish Girl) – Kate Winslet (Steve Jobs) este însă foarte aproape – şi Sylvester Stallone (Creed), pentru rolurile secundare.

Spotlight şi The Big Short luptă pentru Cel mai bun scenariu original, respectiv cel mai bun scenariu adaptat. Susţinută puternic de pronosticurile criticilor şi ale publicului este şi pelicula Inside Out (Cel mai bun film de animaţie), dar şi Son of Saul (Cel mai bun film străin).

Exploreaza subiecte similare:

oscar 2016, The Revenant, Alejandro González Iñárritu, leonardo dicaprio, Brie Larson, Room, Alicia Vikander, The Danish Girl, Kate Winslet, Steve Jobs, Sylvester Stallone, Creed, Spotlight, The Big Short, Inside Out, Son of Saul

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
lili22 pe 24 februarie 2016 12:12
Son of Saul este castigator de pe acum , daca vorbeste despre Holocaust....Asta in conditiile in care Leviathan, un film rusesc de valoare a fost sarit, pe nedrept, de la premiul Oscar.
ddman pe 24 februarie 2016 13:21
Doamne, cata tevatura pentru filmul acesta, care , cel putin pe mine, nu ma impresionat. Este adevarat, e un film bun, dar doar atat, iar prestanta lui DiCaprio este in ton cu filmul. Poate o sa vi se para amuzant, dar pe mine m-a impresionat In the Heart of the Sea . De asemenea The Hateful Eight , din punctul meu de vedere, este un film mai bun decat The Revenant.
ddman pe 24 februarie 2016 13:22
* m-a impresionat (in prima propozitie)
mihnea_aspru95 pe 24 februarie 2016 22:33
Pentru mine cea mai buna editie a fost a 67-a (din 1995) cand a castigat Forrest Gump, dar a avut competitie serioasa: Pulp Fiction si The Shawshank Redemption. Nu cred c-o sa mai avem o editie ca aceea. Acum la aceasta editie imi place foarte mult Mad Max: Fury Road (sper sa castige), Revenant este pe locul 2 (pentru mine).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells