Orlando Bloom, implicat într-un triunghi amoros

de Cristina Grigore în 29 Ian 2011
Orlando Bloom, implicat într-un triunghi amoros

The Laureate, filmul de debut al regizorului William Nunez a reuşit să-l atragă în distribuţia sa pe Orlando Bloom, iar povestea de dragoste dramatică şi neconvenţională în care acesta va fi protagonist cu siguranţă că nu va trece neobservată la festivalurile de film la care va participa.

Potrivit Collider, Bloom îl va întruchipa pe Robert Graves, un poet de război din Marea Britanie a anului 1920. Căsătorit şi tată a patru copii, este iremediabil atras de persoana Laurei Riding (interpretată de Imogen Poots), o scriitoare venită din America.

Cei doi încep o relaţie ce va continua într-un mod total nepotrivit acelei perioade – Laura se mută împreună cu Robert şi soţia acestuia, artista Nancy Nicholson (Kerry Condon). Menajul în trei este complicat de venirea lui Geoffrey Phibbs, un poet irlandez foarte atrăgător. Triunghiul amoros se extinde, tensiunile şi rivalităţile dintre cei patru devin, cu timpul, de nesuportat, iar încercarea unui asasinat zguduie şi ameninţă să destrame relaţiile dintre ei.

Filmul a fost anunţat anul trecut la Festivalul de Film de la Cannes, Dominic Cooper şi Hayley Atwell fiind atunci ataşaţi producţiei; ei au renunţat însă la proiect în favoarea altora. O dată de începere a filmărilor va fi probabil anunţată îndată ce producţia îşi va găsi finanţatori, luna viitoare, la târgul de profil susţinut simultan cu Festivalul de Film de la Berlin.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 29 ianuarie 2011 12:56
la cat de faimos e nici nu se pune problema sa nu fie
aicelynn pe 29 ianuarie 2011 19:28
wow, nu cred ca mi-ar placea sa-l vad pe orlando bloom intr-un asemenea rol, sau poate din cauza ca m-am obisnuit cu el in alt fel de roluri
legolas05 pe 29 ianuarie 2011 20:20
interesant
andreea pe 30 ianuarie 2011 21:43
e tare baiatu.chiar se descurca.imi place de el cum joaca in filme.
alex_il_fenomeno pe 31 ianuarie 2011 10:42
lui Orlando Bloom ii vine bine orice rol , asa ca de abia astept sa il vad !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells