Orange intreaba: Gata sa vedeti Asterix la Jocurile Olimpice?

25 Ian 2008
Orange intreaba: Gata sa vedeti Asterix la Jocurile Olimpice?

Productia Asterix la Jocurile Olimpice, "una dintre cele mai vizuale aventuri, mai spectaculoase, si - deci - mai cinematografice" (cum a numit-o regizorul Thomas Langmann) vine si in cinematografele noastre incepand cu 1 februarie, beneficiind de o lansare sustinuta de Orange.

Actiunea ne propune o calatorie in timp, in Grecia Antica. In timp ce se afla la vanatoare, Asterix si Obelix, interpretati de genialii Clovis Cornillac si Gerard Depardieu se intalnesc cu un soldat roman care se pregateste pentru Jocurile Olimpice. Desigur ajutati de potiunea magica cei doi il umilesc pe roman la toate sporturile olimpice si decid sa plece in Grecia si sa participe la Olimpiada. Povestea are si o latura romantica, povestea de dragoste dintre Alafolix, Stephane Rousseau si printesa Irina, Vanessa Hessler. Cei doi gali trebuie sa castige jocurile pentru ca Alafolix sa cucereasca mana femeii pe care o iubeste. Actiunea capata si mai mult suspans cand cei doi gali afla ca potiunea magica este interzisa de regulamentul Jocurilor Olimpice. Geniul lui Langmann iese in evidenta tocmai prin inserarea in film, prin metafore, a subiectelor care framanta Jocurile Olimpice acum. Astfel, interzicerea potiunii magice e o directa referire la problema folosirii steroizilor in sport. Vor reusi eroii sa castige si sa-l ajute pe prietenul lor indragostit sau vor cunoaste gustul amar al infrangerii?

Ca sa aflati, bifati in programul vostru si acest film pe care vi-l recomandam si a carui lansare este sustinuta de Orange. Astfel, interviuri cu actorii si echipa de realizare a filmului, secvente de making of, jocul oficial al filmului pe mobil etc sunt disponibile pe www.orange.ro si in portalul wap Orange World. Incepand de Luni, 28.01.2008, cititorii Cinemagia se pot inscrie la un concurs cu 10 invitatii duble la acest film.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
2we323 pe 25 iunie 2009 09:25
prea fain ca sa fie film da ma scoatetzi si voi un numar ca is vechi deja

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells