Once Upon a Time in Hollywood, al lui Tarantino, se va lansa mai repede

de Cristina Grigore în 19 Iul 2018
Data anterioară marca aniversarea a 50 de ani de la uciderea actriţei Sharon Tate de către clanul Manson

Once Upon a Time in Hollywood, noul film al lui Quentin Tarantino - primul de când s-a rupt de compania celui alături de care şi-a construit cariera, Harvey Weinstein – va intra în cinematografe cu două săptămâni mai devreme faţă de data stabilită. Noua dată de lansare, scrie TheHollywoodReporter.com, este 26 iulie 2019.

Data anterioară fusese aleasă pentru a marca aniversarea a 50 de ani de la uciderea actriţei Sharon Tate de către clanul Manson, subiect atins de scenariul filmului. Cel de-al nouălea film din cariera lui Tarantino îi are în distribuţie pe Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt în rolurile centrale (în imaginea de mai sus vedem cum vor arăta cei doi protagonişti în film), Margot Robbie (Sharon Tate), Al Pacino, Burt Reynolds, Tim Roth, Kurt Russell, Timothy Olyphant, Michael Madsen, Dakota Fanning şi Damian Lewis (Steve McQueen).

Acţiunea filmului se desfăşoară în toiul curentului hippie. În America anului 1969, un actor de seriale western şi partenerul său cascador se străduiesc să facă tranziţia către zona de film, într-un Hollywood din ce în ce mai străin de anii lor de început în carieră. Sharon Tate apare ca vecina personajului interpretat de DiCaprio (Rick Dalton).

Exploreaza subiecte similare:

Quentin Tarantino, Untitled Quentin Tarantino/1969 Project, leonardo dicaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al PAcino, Burt Reynolds, Tim Roth, Kurt Russell, Timothy Olyphant, Michael Madsen, Dakota Fanning, Damian Lewis

Alte știri din cinema

Jason Momoa nu a văzut încă Aquaman, iar motivul este înduioşător

Filmul se va lansa în cinematografele noastre pe 21 decembrie

O potenţială regizoare a lui Black Widow crede că „este foarte obositor să vezi un film Marvel”

Lucrecia Martel este de părere că s-ar putea renunţa la unele efecte vizuale

Viitorul film Pixar se numeşte Onward. Vor face parte din distribuţie Tom Holland şi Chris Pratt

Regizorul Dan Scanlon explică, pe scurt, care este povestea animaţiei aflate în pregătire

A doua şansă: Jennifer Lopez şi linguriţa de sirop

Revenirea divei la cinema reuşeşte să ofere ceea ce promite

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Camila701 pe 23 iulie 2018 13:19
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
ogagakunta@gmail.com

carmen_angelus_romila pe 26 iulie 2018 09:51
Quentin Tarantino a reusit intodeauna, intr-o maniera personala, sa regizeze filme de exceptie. Il asteptam in Romania cu noua sa productie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells