Olivia Wilde se îndrăgosteşte în Relanxious

de Cristina Grigore în 14 Mar 2012
Olivia Wilde se îndrăgosteşte în Relanxious

Frumoasa actriţă ce a cucerit Hollywood-ul cu apariţia sa din serialul House, Olivia Wilde, va fi protagonista unei comedii romantice despre un cuplu mai puţin obişnuit, care pentru a se putea bucura de intimitate trebuie mai întâi să treacă testul propriilor fobii sociale. Pelicula se va numi Relanxious, scrie Deadline, iar partenerul din film al actriţei va fi Jason Sudeikis (Horrible Bosses).

În rolul lui Barrett, o femeie torturată de anxietate, Wilde ajunge să se îndrăgostească de George (Sudeikis), un bărbat care suferă de agorafobie.

Relaţia ce se înfiripă între cei doi este frânată însă de teama obsesivă, patologică, a lui George de spaţiile largi, ce îl obligă pe acesta să ţină legătura cu iubita sa prin intermediul telefonului. Cum însă conversaţiile lor se transformă în grozave întâlniri imaginare, sunt tentaţi să-şi lase deoparte temerile şi să încerce să-şi trăiască în realitate povestea de dragoste.

Pelicula, ale cărei filmări vor începe în vară, va fi debutul regizoral al lui Christopher Storer (Sin Bin). Wilde filmează acum alături de Steve Carell, Steve Buscemi şi Jim Carrey la The Incredible Burt Wonderstone, în timp ce Sudeikis se pregăteşte să-l interpreteze pe Batman în Movie 43, lungmetrajul alcătuit din scurte segmente de comedie ce vor avea ca protagonişti o mulţime de alţi actori cunoscuţi.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
danigrectreil pe 14 martie 2012 10:53
neee nu trebuia Jason Sudeikis :-??
Bayard pe 14 martie 2012 11:39
A jucat in vreun film in care sa nu se indragosteasca? :)
xerses pe 14 martie 2012 20:59
De acord cu Bayard.
alex_il_fenomeno pe 18 martie 2012 11:36
adica nimic nou , tipic pentru aceasta actrita .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells