Olivia de Havilland, legenda de la Hollywood: 25 de imagini cu actrița din „Pe aripile vântului“

27 Iul 2020
Actriţa Olivia de Havilland, câştigătoare de două ori a premiului Oscar, a încetat din viaţă duminică la Paris, la vârsta de 104 ani. Aceste imagini rememorează câteva momente din viața și din cariera sa.

Olivia De Havilland, una dintre marile staruri ale Vârstei de Aur a Hollywood-ului, a murit din cauze naturale la domiciliul său din Paris, unde trăia de 60 de ani,a anunţat editorul ei, Lisa Goldberg.

Actrița s-a născut în Japonia, într-o familie britanică, pe 1 iulie 1916. Din 1941, era cetăţean al Statelor Unite ale Americii, iar din 1953 trăia la Paris.

Alături de Kirk Douglas, născut şi el în 1916, Olivia de Havilland a fost cel mai longeviv star de la Hollywood. A lucrat cu producători celebri, precum David O. Selznick, cu regizori ca Michael Curtiz şi Anatole Litvak şi cu actori precum Errol Flynn şi Mickey Rooney. A fost premiată de două ori cu Oscar, în 1947 şi în 1950, pentru rolurile principale din "To Each His Own" (1946) şi ""The Heiress" (1949). Citește continuarea...

Exploreaza subiecte similare:

Olivia De Havilland, Kirk Douglas, Errol Flynn, Mickey Rooney, To Each His Own, The Heiress

Alte știri din cinema

Filmările pentru Gone Girl s-au oprit 4 zile pentru că Ben Affleck a refuzat să poarte o șapcă

Potrivit dezvăluirilor făcute de regizorul David Fincher, Affleck a refuzat să poarte o șapcă a echipei de baseball New York Yankees în timpul unei scene pentru că este fan înfocat al echipei Boston Red Sox.

Cum a ajuns Charlie Sheen să joace în Platoon: Rolul era pentru Keanu Reeves

Oliver Stone dezvăluie că producătorii doreau în distribuție un tânăr promițător, Keanu Reeves. După refuzul acestuia, următoarea opțiune a fost Charlie Sheen.

Cele mai bune 11 filme horror, în opinia lui Martin Scorsese

Martin Scorsese, un nume de referință al cinematografiei, a realizat la un moment dat lista filmelor sale horror favorite.

Festivalul de Film Horror și Fantastic Lună Plină se amână pentru 2021

Festivalul de film horror și fantastic Lună Plină se amână pentru anul viitor. Festivalul ar fi trebuit să aibă loc între 20 și 23 august, în comuna Biertan din județul Sibiu.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells