Oferte şi promoţii la cinema între 2 şi 9 ianuarie 2015

de Gloria Sauciuc în 2 Ian 2015
Taloane cu premii instant, cutii de popcorn oferite prietenilor din orice oraş al ţării cu Cinema City, vouchere

Trei noi filme intră în cinematografe pe 2 ianuarie: este vorba despre filmul cu şanse la Oscar Into the Woods, de fantasy-ul doldora de acţiune şi efecte speciale Seventh Son şi de animaţia Astérix: Le domaine des dieux.. Dar surprizele nu se termină aici: cinematografele îi îmbie pe cinefili chiar de la începutul anului cu tot felul de promoţii şi premii. Iată câteva în rândurile de mai jos.

100 000 de premii, până pe 5 ianuarie, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City (Bucureşti)

Pentru fiecare bilet cumpărat se primeşte pe loc un card răzuibil. Toate tichetele oferite sunt garantat câștigătoare. Cinefilii pot alege premiul valabil la Grand Cinema & More - răcoritoare, popcorn sau nachos gratuit, bilete la film, inclusiv în sălile Grand VIP Studios, upgrade gratuit la scaune premium, precum și reduceri la spectacolele din stagiunea culturală.

Fantasy-ul Al şaptelea fiu intră în program chiar de vineri, 2 ianuarie. Comedia romantică Alt Love Building, cu îndrăgiţii Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol, plus comedia muzicală Annie, cu subtitrare sau dublaj rulează în perioada promoţiei. Puteţi cumpăra online bilete, cu aplicaţia Cinemagia. Două cititoare de bilete electronice („Cinemagia Checkpoint”) vă aşteapta la intrarea în sălile de cinema, pentru a scana codul biletelor şi a evita statul la rând. Consultaţi pe Cinemagia programul complet al acestui cinematograf.  

Începeţi Noul An oferind celor dragi vouchere cadou la Hollywood Multiplex (Bucureşti)

Voucherele oferă acces la filme şi meniuri la un preţ avantajos. Tot din oferta cinematografului amintim de „Fun Pack Manu” pentru patru persoane, la preţul special de 29,9 lei sau pachetele „family”.

De neratat este filmul În inima pădurii, cu Meryl Streep, Johnny Depp, Jake Gyllenhaal, Emily Blunt, Chris Pine, Anna Kendrick, ce rulează în premieră la Hollywood Multiplex între 2 şi 8 ianuarie.  Un Checkpoint Cinemagia pentru bilete electronice vă aşteaptă la intrarea în sălile de cinema.

77.777 de premii instant la Cinema Movieplex (Bucureşti)

Pentru fiecare bilet de acces la un film cumparat până pe 29.01.2015, ora 22:30, clienţii vor primi un cupon răzuibil cu şanse la un premiu instant: un bilet gratuit la film, o sticlă de Pepsi Regular de 0.5 l, o porţie medie de popcorn sau un voucher de reducere de 20% la un Meniu Medio de la barulcinematografului, meniualcătuit dintr-un popcorn mediu şi un Pepsi de 0.75 l.

Cinematograful Movieplex este situat în Sector 6, Bdul. Timişoara, nr. 26, et. 2, Complex Comercial Plaza Romania. Un Checkpoint Cinemagia pentru bilete electronice vă aşteaptă la intrarea în sălile de cinema, ca să nu mai aşteptaţi la rând.

Uraţi „Popcorn fericit!” tuturor prietenilor voştri din toată ţara

Oferiţi felicitări și cutii de popcorn în toată reţeaua Cinema City din capitală şi din ţară! 10 000 de cutii mici de popcorn au fost puse la bătaie în toată reţeaua Cinema City, până pe 7 ianuarie 2015, în limita stocului disponibil. Promoţia este organizată şi se desfăşoară pe întreg teritoriul României, online, pe pagina Facebook a Cinema City Romania , în aplicaţia dedicată, „PopCraciun”.

Aşadar, puteţi oferi o felicitare virtuală şi un popcorn (real) tuturor prietenilor care până pe 7 ianuarie merg la un film în reţeaua Cinema City. Împreuna cu felicitarea prietenii voştri primesc şi un cod în baza căruia îşi pot revendica o cutie de popcorn din cinematografele Cinema City. Consultaţi aici programul Cinema City din orice oraş al ţării.

Taloane câştigătoare la The Light Cinema (Bucureşti)

The Light Cinema (strada Progresului nr. 151-171, Bucureşti), primul cinematograf integral digital din România şi al doilea din Europa, oferă taloane purtătoare de cadouri la cumpărarea de bilete şi produse de la standul de popcorn în valoare de 65 de lei, până pe 8 ianuarie inclusiv. Toate taloanele sunt căştigătoare, iar premiile puse în joc sunt vouchere la film, meniuri cinema sau „The Light Bar”, produse de la Flormar etc.

La The Light Cinema puteţi alege săptămâna aceasta filme pentru întreaga familie (Annie, Paddington, Night at the Museum: Secret of the Tomb), animaţii (Asterix: Domeniul zeilor şi Pinguinii din Madagascar 3D), comedii (Sefi de cosmar 2, Mai tantalau, mai gogoman) şi comedii romantice - Alt love building, plus filme de aventuri (În inima pădurii/Into the woods, Al şaptelea fiu, Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri, Exodus: Zei si Regi) sau acţiune (Ucenic pentru crimă, Prădător de noapte). 

Exploreaza subiecte similare:

Seventh Son, Astérix: Le domaine des dieux, Into the Woods, Alt Love Building, Annie, Paddington, Meryl Streep, Johnny Depp, Jake Gyllenhaal, Emily Blunt, Anna Kendrick, Night at the Museum: Secret of the Tomb, The Hobbit: The Battle of the Five Armies, Exodus: Gods and Kings, Son of a Gun, Nightcrawler, Dumb and Dumber To, Horrible Bosses 2, The Penguins of Madagascar

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 2 ianuarie 2015 11:18
În oraşele mari.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells