Octombrie: top trailere

de Cinemagia în 9 Oct 2013
Cele mai bune trailere oficiale lansate luna aceasta

Poate că sunteţi deja fanii rubricii „Trailere şi clipuri noi” de pe Cinemagia. Sau poate că nu. Oricum ar fi, vrem să vă atragem atenţia asupra celor mai bune trailere care s-au lansat în cele nouă zile ale lunii octombrie. 

Vezi galeria foto

Exploreaza subiecte similare:

The Hobbit: The Desolation of Smaug, Thor: The Dark World, O vară foarte instabilă, Lee Daniels' The Butler, The Secret Life of Walter Mitty, Jack Ryan: Shadow Recruit, Captain Phillips, Jasmine

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 9 octombrie 2013 21:48
Clar,cel mai bun e Hobbitul: Dezolarea lui Smaug
Tyson_Kyd pe 9 octombrie 2013 23:13
Sunt bune trailerele, raman de vazut filmele !
MikkaelWolfganger pe 10 octombrie 2013 09:56
Un top personal.

De departe, de pe Luna, cel mai bun trailer e ala de la The Secret Life of Walter Mitty.O poveste in sine, pusa pe o muzica absolut geniala si care pare a fi altceva in randul filmelor lui Ben Stiller.Minunat.Un trailer care l-ar cumpara si pe Satan.

Locul 2.The Hobbit.Pentru ca orice inseamna univers tolkinenian pe mine ma baga in orgasm.

Locul 3.Jasmine.Nu am inteles nimic din el(franceza mea nu a mai cunoscut imbunatatiri de pe clasa a 3-a), dar asa din imagini mi s-a parut destul de interesant.Mai ales ca pare o animatie cu subiect serios.

Locul 4.Thor.De obiecei trailerele astora de la Marvel sunt mai bune decat filmele in sine.Asta nu cred ca va face exceptie.

Locul 5.Cpt. Philips.Pare caldut.Tom Hanks facand si nu prea pe eroul impotriva unor rahitici(inteleg ca toata lumea crede in Africa e foamete, dar nu stiu daca trebuie sa ii culegi pe toti actorii care au constitutia unui supravietuitor de Auschwitz).

Locul 6.O vara instabila.0 dinamism, 0 interes.Desi pare ceva interesant ca abordare si subiect, nu stiu cat atrage un astfel de trailer.

Locul 7.Jack Ryan.Sau cum sa ne intoarcem in anii '80.Iar avem rusi suparati pe viata si care nu au altceva mai bun de facut, decat sa ii dea de lucru lu' Papa Lapte asta, care numai a shadow agent nu arata, ci mai degraba a manechin masculin.

Locul 8.The Butler.Prosteala ultra-dramatica, aceleasi texte de si cu peroane de culoare,plantatii,mai se baga si o Oprah si un pic de Ku Klux Klan pentru efect cat mai puternic.Mi-a displacut total.Un film care urla de stereotipe si de evocari al unui trecut pe care l-am mai vazut in 1000 de filme.Deja incepe sa ma joace pe creier turnura asta a Hollywood-ului catre filmele ce au treaba cu baietii mai colorati,mai ales ca toate par sa cerseasca Oscaruri.

alex_il_fenomeno pe 6 noiembrie 2013 21:30
Bineinteles, la filmele cu adevarat asteptate.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells