O scenă de sex cu Woody Harrelson a făcut-o pe Judy Greer să se ruşineze la culme

de Cristina Grigore în 7 Iul 2017
Actriţa a avut o interpretare ceva mai intensă decât era necesar la repetiţiile pentru comedia-dramă Wilson

Majoritatea actorilor le consideră dificile. Şi pe bună dreptate. Filmarea unei scene de sex nu este un lucru confortabil, iar „păţaniile” de la filmări nu lipsesc. I s-a întâmplat recent şi lui Judy Greer, încă de la repetiţiile pentru Wilson, o comedie-dramă cu Woody Harrelson în rol principal.

Actriţa a dezvăluit pentru revista People gafa făcută la fimări, atunci când, hotărâtă să arate că poate trata scena ireproşabil, a oferit un „spectacol integral” în cadrul scenei intime cu Harrelson, lucru care a făcut-o ulterior să se ruşineze la culme.

Greer s-a automotivat înainte de repetiţii: „Nu voi fi timidă, nu mă voi ruşina. Voi oferi o interpretare completă pentru aceste repetiţii, ca lumea să ştie cum am de gând să tratez scena”, şi-a spus ea. Doar că părerea ei legată de modul în care trebuia jucată scena nu a corespuns cu viziunea regizorului.

„Nu cred că personajul tău este atât de pasional”, i-a spus regizorul Craig Johnson, după repetiţii. Ceea ce a făcut-o pe Greer să fie ruşinată la culme. „Nu voi mai face asta niciodată. Sunt atât de umilită”, şi-a spus atunci.

Filmul Wilson spune povestea unui bărbat de vârsta a doua, singuratic, ce reînoadă legătura cu fosta sa soţie – interpretată de Laura Dern. Pelicula, ce a debutat în cadrul Festivalului de Film Sundance, a primit puţine cronici pozitive din partea criticilor (are doar 46 de procente pe RottenTomatoes.com). 

Exploreaza subiecte similare:

Judy Greer, Woody Harrelson, Laura Dern, Wilson, Craig Johnson

Alte știri din cinema

James Franco devine supererou. Va fi Madrox, the Multiple Man

Studiourile Fox extind saga mutanţilor şi a supererolilor Marvel

Sylvester Stallone este acuzat de viol asupra unei adolescente

Potrivit unui raport al poliţiei, incidentul s-a petrecut în 1986, când actorul avea 40 de ani, iar victima 16

Ruby este de nerecunoscut în comedia „Ghinionistul”

Ce contribuţie are Ruby la povestea lui Vlad Logigan, „Ghinionistul”, putem afla din 8 decembrie

Final de transformare fizică pentru Christian Bale. Cum a ajuns să arate pentru noul său rol

Actorul, celebru pentru transformările sale fizice spectaculoase, îl va interpreta pe Dick Cheney, vicepreședinte al Statelor Unite pe vremea lui George W. Bush

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells