O persoană a decedat în urma unui accident pe platourile de filmare ale lui Blade Runner 2

de Cristina Grigore în 29 Aug 2016
Drama s-a petrecut după o sesiune de filmări, într-o locaţie din Budapesta

Un teribil accident s-a petrecut pe platourile de filmare ale lui Blade Runner 2, pelicula (încă fără un titlu final) ce-i are drept capete de afiş pe Ryan Gosling şi Jared Leto.

Potrivit TheHollywoodReporter.com, un bărbat de 28 de ani, a cărui identitate nu a fost încă dezvăluită, a murit strivit de platforma pe care fusese asamblat platoul de filmare. Nu se cunosc deocamată cauzele accidentului, petrecut la sfârşitul săptămânii trecute. Tânărul făcea parte din echipa care urma să demonteze decorurile unei locaţii de filmare din Budapesta, a comunicat un purtător de cuvânt al companiei locale de producţie, Origo Studios.

Platourile de filmare sunt adesea locuri periculoase atât pentru actori, cât şi pentru echipele conexe de realizatori. Printre accidentele recente se numără cel suferit de Harrison Ford în timpul producţiei lui Star Wars: The Force Awakens şi dramaticul accident de al filmările lui Transformers: Dark of the Moon, care a băgat în comă unul dintre figuranţi.

Sequel-ul lui Blade Runner, în regia lui Denis Villeneuve, îl va readuce pe Ford în rolul lui Rick Deckard.

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells