O nouă întâlnire cu Godzilla, în 2016

de Ştefan Dobroiu în 8 Dec 2014
De această dată studiourile Toho, creatoarele şopârlei, vor produce filmul

După ce Legendary Pictures a relansat cu succes aventura giganticei Godzilla, iată că studiourile Toho, aflate în spatele a 26 dintre cele 28 filme cu Godzilla, vor continua seria cu o producţie japoneză aşteptată în 2016. "Este un moment foarte bun după succesul versiunii americane: dacă nu acum, când? Contractul pe care îl avem cu Legendary nu ne împiedică să producem versiuni locale", au declarat reprezentanţii Toho într-un comunicat citat de The Hollywood Reporter.

Chiar dacă noul film, a cărui producţie va începe în prima jumătate a lui 2015, nu va avea generosul buget de 200 de milioane de dolari al versiunii americane, premiera va fi destinată publicului global, Toho pregătând o lansare în cat mai multe teritorii. Momentan nu există nicio informaţie cu privire la regizorul continuării şi actorii aleşi pentru interpretarea rolurilor principale.

Toho a lansat în 1954 primul film cu Godzilla, care a generat cea mai longevivă franciză din istoria cinematografiei. Ultima producţie din serie produsă în Japonia a fost Godzilla: Final Wars, în 2004. După versiunea japoneză din 2016 urmează una americană, aşteptată în 2018 şi regizată de acelaşi Gareth Edwards.

Foto: imagine din filmul Godzilla vs. Mothra, lansat de Toho în 1964.

Exploreaza subiecte similare:

Gareth Edwards, godzilla

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
tafalogugabriel pe 8 decembrie 2014 20:15
Stirea asta e interesanta.Eu unul sunt un mare fan al filmelor japoneze cu Godzilla,dar si al filmului american,iar motivul pentru care vorbesc la singular,este faptul ca filmul lui Roland Emmerich din 1998 a fost o porcarie totala si un esec,si chiar nu cred ca ar merita adaugat.Oricum,sunt entuziasmat in legatura cu noul film japonez si sper ca se va ridica la nivelul asteptarilor mele.Deasemenea,am asteptari mari si de la sequel-ul lui Gareth Edwards,pentru ca primul a fost destul de bun,si chiar mi-a deschis apetitul pentru mai multe filme de genul,chiar mai mult decat Pacific Rim.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells