O nouă franciză Warner Bros. la orizont: Methuselah, cu Michael B. Jordan

de Gloria Sauciuc în 17 Mai 2020
Acesta a fost elogiat pentru modul în care îl portretizează pe Killmonger în Black Panther din Universul Cinematografic Marvel

Regizorul Danny Boyle și scenaristul Simon Beaufoy fac echipă pentru Methuselah, pe care Warner Bros urmărește să îl transforme într-o franciză, scrie IndieWire. Boyle și Beaufoy au mai colaborat la Slumdog Millionaire și 127 Hours, dintre care primul a câștigat opt Oscaruri, șapte premii BAFTA și patru Globuri de Aur.

Variety anunță că Warner Bros. consideră filmul Methuselah o prioritate majoră, cu potențialul de a deveni o serie de filme. Michael B. Jordan și Warner Bros. au descoperit un succes major cu filmele din seria Creed, în care Michael B. Jordan juca rolul lui Adonis Johnson, nepotul lui Apollo Creed, rivalul în ring al personajului jucat de Sylvester Stallone, Rocky. 

În film vor mai juca, posibil, și alți actori celebri, printre care Tom Cruise și Will Smith


Methuselah a fost în pregătire la Warner Bros. timp de mai mulți ani. S-a dezvăluit că Jordan joacă și semnează producția, iar draturile pentru scenarii au fost pregătite încă din 2014. În film vor mai juca, posibil, și alți actori celebri, printre care Tom Cruise și Will Smith.

Majoritatea detaliilor despre Methuselah sunt deocamdată necunoscute. Data premierei s-ar putea să fie peste mai mulți ani ținând cont de sincopele din producție de la Hollywood și de programul deosebit de ocupat al lui Jordan. Acesta, care a fost elogiat pentru modul în care îl portretizează pe Killmonger în Black Panther din Universul cinematografic Marvel (își va relua rolul în istoria alternativă What If...? de la Disney), urmează să joace în filmul lui Denzel Washington Journal for Jordan și într-un film deocamdată fără titlu de David O. Russell, în care vor mai juca Christian Bale și Margot Robbie, scre IndieWire.

Yesterday, ultimul film al lui Danny Boyle, a fost un succes de box-office. Boyle a fost cooptat să semneze regia următorului James Bond, dar totuși a renunțat datorită diferențelor de viziune. 

 

Exploreaza subiecte similare:

Danny Boyle, Simon Beaufoy, Michael B. Jordan, Creed, Black Panther, Tom Cruise, Will Smith

Alte știri din cinema

Alien și The Thing se întâlnesc în horror-ul SF rusesc Sputnik. Iată trailerul!

Filmul o urmărește pe Tatyana Klimova (Oksana Akinshina), o doctoriță care încearcă să salveze viața unui pacient întors din spațiu

Horror-ul cu buget redus The Wretched este filmul nr. 1 al Americii pe timp de pandemie

Filmul cu evenimente supranaturale a fost difuzat în 45 de cinematografe drive-in din America weekendul acesta

Charlize Theron, în fruntea unui grup de nemuritori în trailerul The Old Guard

„De-a lungul istoriei, noi am protejat această lume, luptând din umbră”, spune personajul lui Theron

Serialul The Great/Ecaterina, „savuros și cu un simț ușor pervers al umorului”

În luna iunie, vom putea urmări acest serial pe micul ecran

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 19 mai 2020 11:27
O nouă ”franciză”?!?... Nici nu au lansat primul film si deja se anunță o nouă ”franciză”?!?...Așa spuneau și despre ”King Arthur: Legend of the Sword (2017)”, cu Charlie Hunnam in rolul principal, după care nu s-a mai auzit nimic, deși filmul a avut succes la public, poate nu atât de mult pe cât ar fi vrut producătorii, dar oricum a venit cu un suflu nou față de filmele pe același subiect. Personal, încă mai aștept noutăți pe acest subiect, chiar sper că nu a avut abandonată total ideea unor continuări așa cum se anunțase inițial.
cavallioty pe 19 mai 2020 16:07
succes la public dar a adus o gaura de 150 mil studioului :)))
spartacus pe 19 mai 2020 17:19
Stiu, am si mentionat asta in postarea mea ca incasările nu au fost pe potriva dorintelor producătorilor. Dar stiu filme care au avut continuări deși au fost vai steaua lor, nu le mai spun pentru că mi se ridică iar tensiunea de nervi. :))))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells