„O lume nouă” și „un nou ton” pentru spin-off-ul cu Carol și Daryl la The Walking Dead

de Marina Florea în 30 Sep 2020
30 de episoade de eroism și groază care reinventează lumea The Walking Dead

Deși The Walking Dead se încheie cu sezonul 11, nu înseamnă că seria a ajuns la final. Noi spin-off-uri au fost comandate de către AMC, inclusiv unul despre Daryl și Carol. Co-autorul serialului și al seriei de spin-off-uri, Scott Gimple, a spus la ce anume să se aștepte publicul. Va fi vorba de „o lume nouă” și „un nou ton” pentru continuarea cu Carol și Daryl la The Walking Dead. Norman Reedus și Melissa McBride au declarat, citați de digitalspy.com, că sunt curioși în legătură cu viitorul personajelor lor.

„Următorul capitol cu Daryl și Carol va fi, în mare măsură, despre descoperiri. O lume nouă, un nou ton, o nouă frontieră și un obiectiv nou - având cu sine lecțiile învățate de la oamenii care și-au construit familia după apocalipsă, cu victorii greu câștigate și cu pierderi dureroase...”

Gimple mai spune, citat de flickeringmyth.com, că personajele preferate ale fanilor „s-ar putea să se simtă bine așa cum sunt, fără să fie masculi alfa...”

Apoi continuă - „Fiți siguri, îi vom face să treacă prin tot ceea ce se poate ca să le fie greu. Dar avem în față 30 de episoade de eroism și groază care reinventează lumea The Walking Dead și care pregătesc cadrul a ceea ce va să vină. Cu Daryl, Carol, și cei de lângă ei - probabil cu mai multe fețe cunoscute. În față avem o poveste universală. The Walking Dead trăiește!”

Un lucru este sigur, fanii serialului The Walking Dead au de ce să aștepte anii care vin. Povestea se anunță un succes major și va consola, cu siguranță, fanii după încheierea primului serial.

Exploreaza subiecte similare:

The Walking Dead, Norman Reedus, Melissa McBride

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells