O imagine din Hugo Cabret ni-l dezvăluie pe Johnny Depp

de Cristina Grigore în 29 Mar 2011
O imagine din Hugo Cabret ni-l dezvăluie pe Johnny Depp

Prima încercare a lui Martin Scorsese pe tărâmul 3D-ului, Hugo Cabret, îşi finalizează zilele acestea producţia, ţintind spre lansarea americană de la sfârşitul acestui an. O nouă fotografie din film ne suscită interesul, dezvăluind apariţia-surpriză pe platourile de filmare a unui actor ce nu face parte din distribuţia anunţată: Johnny Depp.

Publicată de ziarul francez, Le Parisien, şi preluată de Slahfilm.com, imaginea ni-i înfăţişează pe protagoniştii filmului alături de un… pictor. Conform publicaţiei, numele personajului este M. Rouleau şi va avea un rol ajutător în marea aventură în care se îmbarcă aceştia.

Adaptare a cărţii pentru copii a lui Brian Selznick, The Invention of Hugo Cabret, filmul are ca personaj central un orfan de 12 ani, Hugo (Asa Butterfield), ceasornicar şi hoţ de nevoie, care trăieşte în cotloanele întunecate ale unei gări din Paris. Întâlnirea sa cu Isabelle (Chloe Moretz), o fată ciudată, care iubeşte cărţile, este începutul unei complicate şi emoţionante poveşti ce include un desen neobişnuit, un carneţel, o cheie furată, un om mecanic cu un rol foarte important în desfăşurarea evenimentelor (în galerie, alături de membri ai echipei de filmare) şi un mesaj ascuns, ce vine de la tatăl lui Hugo.

Scenariul lui Hugo Cabret a fost scris de John Logan (Gladiatorul, Ultimul Samurai), iar distribuţia îi include pe Ben Kingsley, Sacha Baron Cohen, Jude Law, Ray Winstone, Christopher Lee. Pe 23 noiembrie filmul va fi lansat şi în România.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 29 martie 2011 18:38
fain
Krakatau pe 30 martie 2011 14:44
Hohoooo. Si-asa filmul e plin de actori de calitate, precum Chloe Moretz, Jude Law, Christopher Lee si, mai ales, Ben Kingsley. Johnny Depp e mai mult decat binevenit, chiar intr-un rol episodic.
Vreau sa vad filmul.

alex_il_fenomeno pe 30 martie 2011 18:10
frumos din partea lui Scorsese ca a tinut aparitia lui Johnny Depp surpriza !
jude pe 8 aprilie 2011 15:04
Johnny Depp este fara indoiala un actor de exceptie, iar aparitia lui in orice film e mereu placuta...
cat despre filmul Hugo Cabret , acesta are o distributie foarte buna...chiar mi-as dori sa vad cat mai curand filmul

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells