O gamă largă de jocuri originale, în pregătire la Netflix. Iată şi ce titluri sunt momentan disponibile

de Gloria Sauciuc în 17 Nov 2022
Netflix construiește de la zero un nou studio de jocuri video, pentru a oferi conținut original

La sfârşitul lunii septembrie, Amir Rahimi - vicepreședintele Game Studios - a anunţat că a fost înfiinţat la Helsinki, în Finlanda, un nou studio de jocuri video sub egida Netflix, avându-l ca director de studio pe Marko Lastikka. „Acesta este cel mai recent pas din cadrul acţiuni noastre de a realiza un studio de jocuri de clasă globală care vă va aduce o gamă largă de jocuri originale care le vor plăcea - fără reclame şi fără app-uri - sutelor de milioane de fani din întreaga lume”.

În Helsinki, locul cu „printre cele mai mari talente din lume”, cum îl numește Rahimi, va fi sediul acestui nou studio de jocuri video pe care Netflix îl construiește de la zero; este cel de-al doilea studio de jocuri video din Helsinki alături de Next Games, care a devenit parte din Netflix anul acesta. Alături de Night School Studio şi Boss Fight Entertainment, aceste patru studiouri, fiecare cu propriile puncte tari şi cu propriile zone de interes, vor dezvolta jocuri video care se adaptează gusturilor diferite ale abonaților Netflix, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

„Încă suntem în zilele de început, şi încă mai avem mult de muncă până să oferim o experienţă captivantă pe Netflix. Crearea unui joc poate dura ani întregi, aşa că sunt mândru să observ cum construim cu tenacitate fundamentul studioului nostru de jocuri în primul an, aşteptând să oferim ceea ce vom produce în anii următori”, a mai declarat Rahimi.

Luptă-te cu Demogorgonul, pornește în aventuri misterioase, colecționează personaje și descoperă noi povești în jocurile disponibile pe Netflix!

Jocurile pentru mobil cuprind chiar în acest moment pe Netflix o gamă largă de opţiuni, iar membrii Netflix au acces la cataloage tot mai vaste, la un singur click distanţă, inclusiv la recent adăugatele jocuri Nailed It! Baking Bash (Paladin Studios) și Spiritfarer (Thunder Lotus Games/Playdigious), pe care le prezentăm mai jos.

Jocurile sunt clasificate pe categorii: „Acțiune” (Rival Pirates, Hextech Mayhem: A League of Legends Story, Into the Dead 2: Unleashed), „Aventură” ((Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: Jocul, Oxenfree, Lucky Luna, Before Your Eyes etc.), „Arcade” (Skies of Chaos, Cumpăna etc.), „Cărți de joc” (Exploding Kittens, Arcanium: Rise of Akhan etc.), „Puzzle” (Knittens, Stranger Things: Puzzle Tales, Shatter: Remasterizat), „Joc de rol” (Dungeon Dwarves, Moonlighter), „Simulare” (Immortality, Spiritfarer, SpongeBob: Get Cooking etc.), „Sporturi” (Wonderputt Forever), „Strategie” (Into the Breach, Desta: The Memories Between), „Tabletop” (Dominoes Café, Mahjong Solitaire).

Veţi găsi jocurile la capitolele dedicate din cadrul aplicaţiei Netflix pentru mobil, atât pe dispozitivele Android cât şi pe iOS, fără reclame sau oferte de app-uri!

Cele mai noi jocuri: V-am prins! Baking Bash (disponibil din 4 octombrie)

Tuturor celor care coc prăjituri acasă! Este un concurs de copt prin care vom vedea cine face cele mai arătoase - ori cele mai nearătoase prăjituri în acest concurs inspirat de un serial Netflix. Strângeţi un grup de prietnei şi vedeţi cine e mai tare la capodoperele scoase din cuptor contra cronometru, aşa cum o fac concurenţii. Puteţi pune degetul pe ea? Vreţi să vă îmbunătăţiţi tehnica de copt în propriul ritm? Daţi-i voie lui Jacques să vă conducă prin modul single-player al jocului, prin care puteţi să îl jucaţi în atât timp cât e nevoie. Amuzant: Vom avea de copt până la 10 prăjituri deodată, şi mai multe la cuptor!

Spiritfarer (disponibil pe Netflix tot din 4 octombrie)

Sunteţi ghidul către necunoscutul de dincolo. Construiţi o barcă cu care să exploraţi lumea, apoi împrieteniţi-vă şi aveţi grijă de suflete înainte să le daţi drumul în lumea de dincolo. În acest joc despre suflete şi moarte o jucaţi pe Stella, un ghid de suflete. Alergaţi, săriţi şi alunecaţi prin mai multe niveluri. Căutaţi şi strângeţi resurse pentru a vă construi upgrade-uri pentru nava voastră şi daruri pentru pasageri. Petreceţi timp de calitate cu pasagerii voştri spirituali, creaţi amintiri care vor dăinui şi, în cele din urmă, învăţaţi cum să le spuneţi la revedere. Un lucru amuzant: adaptaţi-vă barca, personajul şi chiar pisica!

  • Jocurile Netflix pot fi descărcate și redate pe dispozitive mobile: telefoane și tablete Android și iPhone, iPad și iPod touch.

  • Puteţi accesa jocurile Netflix prin intermediul contului Netflix și al profilului Netflix. Jocurile Netflix nu sunt disponibile pe profilurile pentru copii.

  • Jocurile sunt salvate în cadrul profilului pe care îl alegeţi pentru a reda un joc, fie prin intermediul salvărilor pe Cloud, fie pe dispozitiv.

  • Toate jocurile Netflix au o categorie de vârstă, pentru a se lua decizii informate cu privire la jocurile accesate.

  • Asemenea serialelor și filmelor descărcate, jocurile pot fi redate pe mai multe dispozitive în cadrul aceluiași cont. Dacă atingeţi limita de dispozitive, vă vom anunța. Pentru a elibera un loc în lista de dispozitive, deconectaţi-vă de la dispozitivele pe care nu le utilizaţi.

 

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells