Noul spot TV cu Loki promite o călătorie cu senzaţii tari

de Marina Florea în 5 Mai 2021
Serialul semnat de către Kevin Feige şi de studiourile Marvel va duce lucrurile la nivel cosmic pe măsură ce Zeul Neascultării - Loki (Tom Hiddleston) - intră în centrul acţiunii

Studiourile Marvel şi Disney+ îşi tratează publicul cu ceva frumos anul acesta, pe măsură ce ultimul serial live-action plasat în Marvel Cinematic Universe se apropie tot mai repede - e vorba de Loki.  Studiourile au dat publicității un trailer extins.

Deocamdată, am avut parte de un serial „plin de delir” (looper.com), WandaVision, cu Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) care ne împărtăşeşte furia legată de moartea lui Vision, în timp ce The Falcon and the Winter Soldier l-a pus pe Sam Wilson (Anthony Mackie) în mantaua lui Captain America. Totuşi, următorul serial de aventuri semnat de către Kevin Feige şi de studiourile Marvel va duce lucrurile la nivel cosmic pe măsură ce Zeul Neascultării - Loki (Tom Hiddleston) intră în centrul acţiunii în serialul Loki.

Deşi mai este un număr de săptămâni până ce serialul va fi difuzat pe Disney+, acest nou spot video pentru Loki promite acea călătorie cosmică pe care o aşteaptă fanii Marvel...

Cu premiera în iulie, serialul Loki urmăreşte personajul asgardian eponim după ce evadează din capcana timpului cu ajutorul Tesseractului în timpul evenimentelor din Avengers: Endgame (şi de asemenea, scapă şi de Avengeri), dar ajunge să fie prins de către Time Variance Authority. Treaba lor este să controleze salturile în timp, şi pentru că Loki a ieşit afară din universul său, va trebui să lucreze cu ei pentru a combate un pericol şi mai mare. Un sinopsis dat recent publicităţii anunţă ce se va întâmpla dacă Loki nu ar colabora şi miza e mare. Deşi mai este un număr de săptămâni până ce serialul va fi difuzat pe Disney+, acest nou spot video pentru Loki promite acea călătorie cosmică pe care o aşteaptă fanii Marvel.

Aduce literalmente „sfârşitul lumilor”

Noul spot TV cu Loki prezintă relaţia dificilă între personajul lui Tom Hiddleston şi Mobius M.Mobius (Owen Wilson). Relatările figurilor autoritate ale lui Wilson şi ale lui Ravonna (Gugu Mbatha-Raw) explică despre Loki că este „nesupus, încăpâţânat şi imprevizibil", o descriere frumoasă, nu? Pe lângă faptul că mereu e o sursă de haos.

 Loki e mereu o sursă de haos

Este important să subliniem că acesta nu este varianta personajului care s-a reabilitat în Thor:Ragnarok şi în Avengers: Infinity War, acest Loki fiind pur şi simplu surprins de supereroii Pământului care încercau să preia planeta. Aşadar, nu e surprinzător că va fi mai haotic decât de obicei. Totuşi, o replică a lui Mobius pare să sugereze că Loki va produce, fără să vrea, distrugerea mai multor lumi de-a lungul serialului, explicând că oriunde acesta merge este urmat de „un război al lumilor în sensul propriu", fie din cauza lui însuşi fie din cauza altcuiva.

Desigur, Mobius s-ar putea să se refere la un altfel de Loki, şi ar putea să fie vorba de o editare îndemânatică din partea studiourilor Marvel care ar vrea să arunce o lumină negativă asupra lui Loki. Spotul TV arată un număr de scene distructive din Cosmos, în timp ce Tom Hiddleston repetă o replică devenită clasică din The Avengers în care explică cum „are povara unui obiectiv glorios”. Nu e aşa de glorios atunci când eşti în cătuşe, Loki!

Exploreaza subiecte similare:

WandaVision, Loki, Tom Hiddleston, Anthony Mackie, The Falcon and the Winter Soldier

Alte știri din cinema

Primele reacții la Black Widow. Cu ce producție a fost comparat filmul

Black Widow ajunge pe marile noastre ecrane pe 9 iulie

10 filme şi seriale pentru întreaga familie

De la supereroi atipici la poveşti despre maturizare şi descoperirea de sine

Teaser Furios și iute 9, cu o întâlnire explozivă între Vin Diesel și John Cena

Românii vor vedea filmul simultan cu publicul american, din 25 iunie

Scenaristul lui Die Hard lucrează la serialul Assassin's Creed

Noul serial face parte dintr-un deal între Netflix și Ubisoft

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 7 mai 2021 12:34
Abia aşteptăm şi Disney+ în România.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells