Noul sitcom al lui Ricky Gervais

de Ştefan Dobroiu în 23 Nov 2011
Noul sitcom al lui Ricky Gervais

Scriam săptămâna trecută despre Ricky Gervais şi ce înseamnă să fii dorit de public: deşi reprezentanţii Asociaţiei Presei Străine de la Hollywood nu au fost foarte încântaţi de sarcasmele aruncate de prezentatorul Gervais spre starurile de categorie A prezente la Globurile de Aur de anul acesta, iată că britanicul prezintă şi ediţia din 2012. Discutând despre proiectele de viitor ale răutăciosului Ricky am dat şi despre noul său sitcom observaţional, Life's Too Short.

Dacă nu prinzi BBC2, unde show-ul a debutat acum câteva săptămâni, va trebui să mai aştepţi până la anul, când Life's Too Short va fi preluat şi de către HBO. Oricum, noi îţi recomandăm această combinaţie între Extras şi The Office, indiferent de cât de mult ai de aşteptat pentru a o vedea legal în România.

Life's Too Short îl are în vizor pe Warwick Davis, unul dintre cei mai celebri actori pitici ai lumii. A apărut în Star Wars, dar ai mai mari şanse să-l ştii din seria Harry Potter, unde-i interpretează pe profesorul Filius Flitwick şi pe goblinul Griphook, sau, dacă te pasionează fantasy-urile s-ar putea să-l fi văzut în Willow sau în seria de filme Leprechaun. A mai fost Nikabrik, piticul negru, în Cronicile din Narnia: Prinţul Caspian, dar de această dată îşi joacă propriul rol, Warwick Davis, patronul unei agenţii de casting pentru pitici şi actor cam ieşit din atenţia publicului.

Cum spuneam, noul sitcom este un hibrid între The Office (varianta britanică, desigur) şi excelentul Extras: nu doar că vezi o mulţime de actori făcând haz de ei înşişi, dar ai parte şi de experienţe extreme datorită agenţiei lui Davis, unde întâlnirile cu clienţii sunt mult mai rare decât conversaţiile cu secretara sa, habarnista Cheryl (Rosamund Hanson, excelentă).

Ricky Gervais şi Stephen Merchant, campionii comediei britanice şi scenarişti ai noului sitcom, apar şi în propriile roluri: cei doi sunt excedaţi de insistenţele lui Warwick Davis, care îi tot vizitează să-i întrebe dacă nu mai pun la cale câteva episoade din Extras, serial care l-a avut (şi într-o scenă extremă) şi pe Davis printre protagonişti.

Ca de obicei, numele lui Ricky Gervais atrage o mulţime de staruri de la Hollywod, prin urmare în serial ai şansa să-i vezi pe Liam Neeson, Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Steve Carell, Sting şi Sandra Bullock. Aceştia se joacă pe ei înşişi, dar în versiuni extreme: de exemplu Liam Neeson este disperat să-şi şteargă eticheta de actor de dramă şi insistă pe lângă Ricky Gervais şi Stephen Merchant să-i scrie un număr de stand-up comedy, dând o probă pur şi simplu hilară. Johnny Depp ţine să se răzbune pe Gervais pentru cuvintele urâte spuse de acesta, în faţa a 200 de milioane de telespectatori, despre Turistul, la Globurile de Aur. Poţi vedea în galeria acestui articol o imagine cu Depp, Davis şi Gervais distrându-se de minune la filmări, imagine sugestivă şi în ceea ce priveşte "suferinţele" îndurate de actorul cel mititel (are doar 1,07m înălţime) în sitcom.

Cunoscută fiind pofta cu care Ricky Gervais se dedă celor mai politically incorrect subiecte, Life's Too Short a punctat deja câteva scandaluri în presa tabloidă britanică. The Sun l-a acuzat pe Gervais că-şi chinuie actorii pitici şi că-i pune să se bată, dar comedianul a ripostat zicând că ţine atât de mult la ei încât mai că i-ar ţine într-o cuşcă de sticlă. Vezi în galerie şi o imagine care susţine această reacţie a lui Gervais.

În prezent nu se ştie dacă Life's Too Short va fi la fel de longeviv ca The Office, de exemplu, sau va avea doar două sezoane ca Extras. Cert este că audienţa de 3,4 milioane de spectatori a primului episod, în cazul în care se păstrează şi pe durata celorlalte şapte episoade, ar putea face ca Warwick Davis să zăbovească pe micul ecran mai mult decât ai putea crede în acest moment.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
doinarac pe 23 noiembrie 2011 15:44
Parca era vorba de editia din 2012 ?
S-a strecurat o greseala de editare! Corectati-o caci unii vor crede ca deja va prezenta si 2013!!!
"........prezentatorul Gervais spre starurile de categorie A prezente la Globurile de Aur de anul acesta, iată că britanicul prezintă şi ediţia din 2013. "

Probabil noi avem de asteptat pana in 2013 caci poate poate ni se va da la Tv (in mod legal) vreunul din aceste show-uri!
Multumim pentru recomandare.

aur_11 pe 24 noiembrie 2011 12:00
"Life's Too Short", sa-ti "bati capul" cu glumele lui Ricky Gervais, mai bine te uiti la Scarlett Johansson. :-))
angesa pe 25 noiembrie 2011 23:46
Pe HBO comedy acum este vineri "The Ricky Gervais show" asa ca poate o sa vina si "Life's too short"....
angesa pe 1 decembrie 2011 13:05
Tocmai pentru ca " Life's Too Short":
astazi 1 decembrie:
La multi ani tuturor romanilor si Romaniei!!! 1 decembrie 2011 :-))
O viata implinita urez tuturor, "umana" , civilizata, realizata !
......fara "crize de orice natura" , "chinuri" si toate ..."limitarile" (unele doar pt noi romanii) va urez tuturor! :-))
1 decembrie 2011: ........si: "Cinemagia" La multi ani! cu articole cat mai bune si interesante!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells