Noul serial The Terror, din 29 martie 2018, la AMC

de Cinemagia în 12 Dec 2017
Inspirat de o poveste adevărată, „The Terror” se centrează pe o periculoasă expediție a Marinei Navale britanice într-un teritoriu încă neexplorat

The Terror, noul serial AMC, un thriller plin de suspans (creat de producătorii executivi Ridley Scott, David Kajganich și Soo Hugh și inspirat de romanul omonim al lui Dan Simmons, din 2007) se pregătește să poarte telespectatorii într-o călătorie zguduitoare, cu o premieră de două ore, pe 29 martie 2018, de la ora 22:00 (ora României), se vede într-un comunicat remis Cinemagia. Premiera este programată la trei zile după cea americană. Postul a făcut publice și primele imagini din noua producție.

Inspirat de o poveste adevărată, „The Terror” se centrează pe o periculoasă expediție a Marinei Navale britanice într-un teritoriu încă neexplorat. Echipajul vrea să descopere Pasajul de nord-vest (calea de acces din Oceanul Arctic spre Pacific, de-a lungul coastei nordice a Americii de Nord). Pe o vreme chinuitoare, având la dispoziție resurse limitate, din ce în ce mai puțină speranță și temându-se de necunoscut, echipajul este împins până la limite. „The Terror” ilustrează ce se poate întâmpla cu un grup de bărbați înghețați, izolați și blocați la capătul Pământului, care sunt disperați să supraviețuiască și care nu se luptă doar cu elementele naturii, ci și între ei.

„The Terror este o combinație rară de istorie fascinantă, personaje complexe și pline de defecte, o poveste despre spiritul uman imposibil de oprit și promisiunea unei lumi noi, încă nedescoperite, care vine cu amenințările de rigoare”, au transmis producătorii executivi și co-showrunner-ii David Kajganich și Soo Hugh. „Abia așteptăm să îi aducem pe privitori în această lume”.

Distribuția serialului de 10 episoade îi include pe: Jared Harris (The Crown, Mad Men: Nebunii de pe Madison Avenue) - în rolul Căpitanului Francis Crozier, Tobias Menzies (Străina) - în rolul Căpitanului James Fitzjames, Ciarán Hinds (Urzeala tronurilor) - în rolul lui Sir John Franklin, Paul Ready (Cuffs) - în rolul Dr. Henry Goodsir, Adam Nagaitis (Sufragete) - în rolul lui Cornelius Hickey, Nive Nielsen (Lumea nouă) - care o joacă pe Lady Silence, Ian Hart (În căutarea Tărâmului de Nicăieri), în rolul lui Thomas Blanky și Trystan Gravelle (Mr. Selfridge), în rolul lui Henry Collins.

Filmat la Budapesta (Ungaria), serialul „The Terror” este produs de Scott Free, Emjag Productions și Entertainment 36, în colaborare cu AMC Studios. Pe lângă Kajganich și Hugh, lista producătorilor executivi îi mai include pe Ridley Scott, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert și Guymon Casady.

Despre AMC Global

AMC Global, care face parte din AMC Networks International, difuzează filme celebre din fiecare gen și decadă și producții originale, pentru a oferi publicului ceva mai profund, ceva mai variat, ceva mai mult. Postul AMC a creat unele dintre cele mai premiate seriale ale ultimilor 10 ani, care au redefinit producțiile TV dramatice. AMC este distribuit în întreaga Americă de Nord, dar și în alte peste 125 de țări din lume. AMC Global este o destinație de top când vine vorba despre entertainment și este disponibil în HD și SD, pe toate platformele (TV, online, on demand și pe dispozitive mobile). 

Despre AMC Networks International

AMC Networks International (AMCNI), divizia globală a AMC Networks, oferă producții de entertainment premiate, care ajung la abonații din peste 140 de țări, din Africa, Asia, Europa și America Latină. AMCNI include brand-urile globale Sundance Channel și AMC, dar și posturi populare locale. Pentru mai multe informații, accesați: www.amcnetworks.com/amcni.

 

Exploreaza subiecte similare:

ridley scott, David Kajganich, Soo Hugh, Jared Harris, Tobias Menzies, Ciarán Hinds, Paul Ready, Adam Nagaitis, Ian Hart, The Terror 

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells