Noul film Predator va fi o continuare, spune regizorul lui Iron Man 3

de Gloria Sauciuc în 26 Iun 2014
Shane Black, unul dintre actorii primului Predator, regizează o continuare a filmului pentru studiourile 20th Century Fox

Shane Black a descris noul film Predator ca fiind „o continuare creativă”: „De ce ar trebui să plecăm de la zero, când avem la dispoziţie toată această bogată mitologie? Îmi place ideea de a extinde şi a mai explora lumea aceasta a lui Predator, decât a apăsa butonul de restart”.

Iată, aşadar, ceva la care nu ne aşteptam: unul dintre actorii primului Predator regizează o continuare a filmului pentru studiourile 20th Century Fox, şi nu este vorba de Arnold Schwarzenegger. Însă, înainte să se apuce a se tragă cu mitraliera şi cu lansatoarele de rachete, publicaţia Collider scrie că Shane Black este cel care se va întoarce în junglă - în calitate de co-scenarist şi regizor al noului film Predator.

Black, a cărui carieră a avut un nou impuls după ce a semnat scenariul şi regia lui Iron Man 3 anul trecut, a mai fost implicat şi în alte proiecte, dar aparent studiourile Fox l-au cooptat, concomitent, şi pentru noul Predator. Scenaristul şi regizorul va trebui să pună repede la punct o schiţă de scenariu, pe care i-o va transmite lui Fred Dekker, cu care a mai colaborat la Monster Squad. Relaţia dintre Predator şi Black are o istorie lungă, încă din 1986, pe când originalul se afla în faza de producţie: pe atunci Black era un scenarist deja de succes, după Monster Squad şi Lethal Weapon. Atunci, studiourile i-au cerut să rescrie scenariul de mai multe ori, lucru pe care l-a refuzat, apoi i s-a oferit un rol secundar, pe care l-a acceptat.

Acum, Black s-a întors pentru un proiect care va crea păreri împărţite în rândul fanilor, între cei care urăsc ideea unui Predator nou şi cei care îi mai dau lui Black o şansă. Între timp, scenaristul mai lucrează la filmul noir The Nice Guys şi dezvoltă un film inspirat din personajul anilor 1930 Doc Savage, aşa că rămâne de văzut dacă Predator este prioritatea numărul 1.

Exploreaza subiecte similare:

Shane Black, predator

Alte știri din cinema

A fost găsită actrița care să o întrupeze pe Red Sonja!

Probabil cea mai celebră apariţie a personajului este când a fost întrupat de Brigitte Nielsen în filmul din 1985, alături de Arnold Schwarzenegger

Jupiter's Legacy: cum faci ordine într-o lume dezlănţuită?

Serialul cu supereroi este disponibil pe Netflix din 7 mai

Noul spot TV cu Loki promite o călătorie cu senzaţii tari

Serialul semnat de către Kevin Feige şi de studiourile Marvel va duce lucrurile la nivel cosmic pe măsură ce Zeul Neascultării - Loki (Tom Hiddleston) - intră în centrul acţiunii

Jupiter's Legacy, o "obsesie timp de trei ani şi jumătate"

Iată ce are de spus Mark Millar despre serialul cu supereroi Jupiter's Legacy

Părerea ta

Spune-ţi părerea
SlimShady93 pe 26 iunie 2014 17:25
Merita toti bani seria Predator si astept cu nerabdare urmatorul film :D Multumesc de informatie ;)
Stefanzy pe 26 iunie 2014 21:21
Abia astept ! :) Ma gandeam ca o sa apara un reboot si o sa refaca seria de la capat ceea ce nu era deloc o idee buna . Dar se pare ca va iesi totusi bine . Sper insa ca regizorul ca pastreze atmosfera celor 2 filme Predator .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells