Noul film Fantastic Four rămâne fără regizor

de Ştefan Dobroiu în 30 Apr 2022
Jon Watts, regizorul lui Spider-Man: No Way Home, se va concentra pe alte proiecte

Succesul lui Spider-Man: No Way Home l-a transformat pe Jon Watts într-unul din cei mai doriţi regizori ai momentului, dar, încă din perioada când lucra la superhitul Marvel, s-a anunţat că Watts se va ocupa şi de resuscitarea cinematografică a popularei echipe Fantastic Four.

Probabil cea mai ghinionistă echipă Marvel din punctul de vedere al ecranizărilor, Fantastic Four au apărut deja în trei filme pentru marele ecran, unul primit mai prost ca altul. Mulţi credeau că echipa nu îşi va mai găsi niciodată locul în cinema, dar în iulie 2019 Marvel a anunţat că are în producţie un film cu Fantastic Four şi că noile aventuri ale lui Domnul Fantastic, Femeia invizibilă, Torţa Umană şi Lucrul vor face parte din Universul Cinematografic Marvel. Cooptarea la regie lui Watts, anunţată în decembrie 2020, a crescut aşteptările după ce regizorul semnase deja primele două filme din noua trilogie cu supereroul Spider-Man interpretat de Tom Holland.

The Hollywood Reporter anunţă că despărţirea lui Watts de proiect a fost amiabilă şi că a fost cauzată de supradoza de filme cu supereroi de care regizorul a avut parte în ultimii ani. Şi regizorul are şi pe ce altceva să se concentreze: un film cu George Clooney şi Brad Pitt în rolul a doi fixer-i care primesc aceeaşi misiune şi, nu ne e greu să bănuim, vor fi gata de orice pentru a-şi dovedi fiecare că este mai bun decât celălalt.

Exploreaza subiecte similare:

Jon Watts, Spider-Man: No Way Home, George Clooney, Brad Pitt

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells