Noul film Contele de Monte-Cristo, mutat în Afganistan

de Ştefan Dobroiu în 18 Iun 2020
Celebrul roman al lui Alexandre Dumas este din nou ecranizat, dar într-un alt context

Există cineva care nu a citit în copilărie "Contele de Monte-Cristo"? Probabil pentru că este una din cărţile obligatorii ale copilăriei, romanul lui Alexandre Dumas a fost întotdeauna ecranizat cât mai fidel, tocmai pentru a nu dezamăgi batalioanele de fani. Dar această tradiţie va înceta la anul, când ar trebui să vedem o nouă adaptare, dar cu acţiunea transpusă în zilele noastre şi în Afganistan.

Probabil ai văzut, la cinema sau la televizor, The Count of Monte Cristo, adaptarea din 2002 cu Jim Caviezel în rolul titular şi cu Guy Pearce în cel al principalului său inamic, Fernand. E cazul să ne luăm adio de la costumele elaborate şi luptele cu sabia în lanuri de grâu, pentru că noua ecranizare va renunţa complet la aceste elemente, totul având loc în zilele noastre şi în greu încercatul Afganistan.

Filmul este produs de Bear Grylls (da, specialistul în supravieţuire) şi se va concentra pe prietenia şi apoi rivalitatea crâncenă dintre doi soldaţi aflaţi pe frontul din Afganistan. Este greu de prevăzut ce va fi păstrat din povestea doldora de otrăviri şi trădări. Grylls spune despre film că va celebra, ca şi romanul, perseverenţa şi izbăvirea, actualizând această poveste despre prietenie, trădare şi răzbunare care a încântat mai toţi adolescenţii de la lansarea sa în format foileton în 1844.

Noul film va începe producţia în 2021, cu şanse să-l vedem la cinema în 2022.

Foto: Guy Pearce şi Jim Caviezel în lupta finală din filmul din 2002.

Exploreaza subiecte similare:

The Count of Monte Cristo, Jim Caviezel, Guy Pearce, Bear Grylls

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells