Noul Batman este… Ben Affleck

de Cristina Grigore în 23 Aug 2013
Regizorul lui Argo este o alegere surprinzătoare a celor de la Warner Bros. pentru apariția din Man of Steel 2

Pelerina Cavalerului Negru va trece de la Christian Bale la Ben Affleck, anunță Variety.com, preluând un comunicat al Warner Bros. Actor, dar și regizor de top al Hollywood-ului – a stat la cârma lui Argo filmul de Oscar al anului trecut, primind o statuetă și pentru scenariul lui Good Will Hunting – Affleck revine în lumea supereroilor, după o interpretare nu tocmai perfectă în Daredevil, un film dezamăgitor pentru iubitorii benzilor desenate Marvel.

Cu toate acestea, mai marii Warner Bros. sunt convinși că actorul oferă un echilibru interesant prezenței lui Henry [Cavill] drept Superman” și că ” deține acele abilități actoricești necesare pentru a crea imaginea complexă a unui bărbat mai matur și mai înțelept decât Clark Kent, care poartă cicatricile unui experimentat luptător pentru dreptate”, Pentru Ben Affleck, este vorba de o alegere îndrăzneață, ce îi adaugă în filmografie încă o partitură inedită.

Affleck vine ca o alegere surprinzătoare din partea Warner, mai ales în condițiile în care nu s-a regăsit în lista actorilor preferați pentru rol, cu Josh Brolin în frunte.

Pelicula ce îi va aduce laolaltă pe Batman și Superman va fi regizată tot de Zack Snyder (Man of Steel). Lansarea a fost anunțată pentru 17 iulie 2015, iar în distribuție vor reveni atât Henry Cavill, cât și Amy Adams și Diane Lane.

Pe Ben Affleck îl vom putea vedea anul acesta în Runner, Runner, un thriller polițist în regia lui Brad Furman, în care joacă alături de Justin Timberlake și Gema Arterton. În 2015 pare în distribuția thrillerului Gone Girl, ce îl are la cârmă pe David Fincher și în care Affleck are unul din rolurile centrale, în vreme ce în 2014 ar trebui să apară noul film regizat de el, Live by Night, adaptare a unui roman polițist.

Exploreaza subiecte similare:

Christian Bale, Ben Affleck, Argo, Good Will Hunting, Daredevil, Henry Cavill, Josh Brolin, Zack Snyder, Man of Steel, Amy Adams, Diane Lane, Runner Runner, Justin Timberlake, Gemma Arterton, David Fincher, actor, Untitled Man of Steel Sequel

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
body3DevinA pe 23 august 2013 09:25
Ben Affleck mi se pare o alegere foarte buna in rolul lui Batman. In trilogia The Dark Knight, Bruce Wayne(Christian Bale) a zis de cateva ori "Batman poate fi oricine". Nu este chiar asa, nu toti actorii pot fi Batman, dar Ben Affleck s-ar putea sa fie potrivit pentru acest rol.
0ctavian pe 23 august 2013 09:48
deci (personajul fictiv!) Bruce Wayne a zis ca orice actor (real!) poate sa joace rolul de Batman / Bruce Wayne intr-un film.... Mda... O logica desavarsita as putea spune. Personajul Bruce Wayne a zis ca oricine poate sa fie Batman (ca simbol....in final e un individ mascat...) . Era referire la un alt personaj de film care sa imbrace costumul si sa isi asume responsabilitatea de a fi Batman. Tu incurci rau de tot personajele cu actorii / filmul cu realitatea.... Nu contest ca Ben Affleck este o alegere buna sau nu....dar ce spui tu acolo nu are nici un sens.
adelutza_p pe 24 august 2013 00:50
Nu e o aluzie, e ceva fara noima.
nouvellevague pe 23 august 2013 10:14
Orisicine exceptandul pe Christian Bale este o alegere proasta pentru rolul lui Batman .
MikkaelWolfganger pe 23 august 2013 10:28
Sincer nu prea sunt de acordNu mi s-a parut un actor care sa se identifice 100% cu Batman.L-a jucat bine ce ii drept, dar nu are pe frunte scris Batman.Nu e ca Downey Jr. sau ca McGuire sau ca Ledger , despre care poti sa spui cu mana pe inima ca au fost nascuti sa fie Iron Man, Spidey sau Joker.
MikkaelWolfganger pe 24 august 2013 00:05
Snt convins ca si ei au vrut Bale, cum la fel de convins sunt si ca Bale i-a refuzat politicos, explicandu-le ca nu vrea sa se plafoneze ca Batman, mai ales ca a cam exploatat tot ce se putea exploata din el din punct de vedere actoricesc.
Han_Solo pe 23 august 2013 10:43
Mie personal oricum Bale nu mi s-a parut alegerea perfecta pentru Batman. Nu inteleg de ce fanii sunt asa de extaziati de Bale. Parca prea a fortat personaju cu vocea aia "bolnava", in plus, Nolas si personajele negative au facut tot filmu Batman.
grotesQue pe 23 august 2013 16:54
De acord in ce-l priveste pe Bale. Dar nu vad cum Affleck ar fi o alegere mai buna.
xerses pe 23 august 2013 10:55
Si mie mi se pare o aleger surprinzatoare, dar imi place sa-l vad in acest rol.
vladimir84 pe 23 august 2013 11:21
Cred ca este o alegere foarte buna, Ben Affleck se adapteaza oricarui rol primit, va face echipa buna cu Henry Cavill.
cristi23 pe 23 august 2013 11:37
oau......ciar sunt surprins..nu ma asteptam la o asemenea alegere....stiu ca ben e un actor bun si un regizor la fel de bun.........intr-o anumita masura imi este frica, rolul de batman este un rol urias pentru oricine.......sa speram ca va iesi bine.......si ca va face un rol de milioane........
wildinthecountry pe 23 august 2013 12:06
Cea mai proasta alegere posibila
pushkey pe 23 august 2013 12:10
Gus Van Sant a regizat Good Will Hunting, iar Ben Affleck si Matt Damon l-au scris. Oscarul a fost pentru scenariu.
adyman pe 23 august 2013 12:13
despre alegerea lui ca noul Batman ma abtin sa spun vreo parere, dar Ben Affleck nu a castigat pentru regie la Good Will Hunting ci pentru scenariu original, nici macar nu a fost regizorul la film. greseli din astea cred ca nu ar trebui facute pe cinemagia.
adelutza_p pe 23 august 2013 12:19
Absolut dezolant acest deznodamant la care, recunosc, nu ma asteptam. Nu am nici un fel de asteptare de la viitorul film. Nu am nici o problema cu Ben Affleck in general, dar nu cred ca i se potriveste acest rol, tinand cont si de experientele sale anterioare in ceea ce priveste supereroii. Josh Brolin sau Karl Urban ar fi fost alegeri mult mai potrivite.
Sper doar sa nu fie un alt Daredevil... Mai lipseste sa fie Zach Snyder inlocuit cu Joel Schumacher... :I

anahi44 pe 23 august 2013 13:37
Foarte bine zis. Si eu sunt de aceeasi parere...
adelutza_p pe 24 august 2013 00:53
Eu nu am nimic impotriva lui Affleck in general, doar ca nu este sub nici o forma alegerea optima pt rol. Din pacate cei de la DC vor ramane si mai mult in urma celor de la Marvel.
Bayard pe 23 august 2013 13:25
Nu pot fi de acord cu alegerea asta. E un actor bunicel, daca isi alege rolurile cum trebuie, dar nu e capabil sa joace roluri foarte diferite. Nu pot sa nu ma gandesc la filmul Daredevil.... nu-l vad pe Affleck sa poata da intensitate lui Batman. Pe de alta parte se poate spune ca Batman e un personaj foarte calculat, nu-si pierde calmul... dar daca il fac asa si in film nu o sa fie un succes.
10nutz_413x pe 23 august 2013 19:47
cui ii psa ca nu va fi hit ptr toti macaronarii sau baieteii pubertari?! daca asa e batman, asa e batman...asa trebuie sa fie portretizat, ca un tip singuratic chiar sumbru la prima vedere. eu cred ca afleck va face treaba buna. tre sa mearga putin la sala sa traga putin...dar cu metodele de azi ..piece of cake
DeadSea07 pe 23 august 2013 13:39
Mai bie Josh Brolin decat Ben Affleck o alegere prosta
catajedi pe 24 august 2013 02:18
Josh Brolin ar fi fost perfect pentru un Batman mai experimentat decat Superman cu ceva ani la activ ca si justitiar. Are alura potrivita par negru ca pana corbului cum ar trebui sa aiba Batman. Doar ochi albastri nu are asa cum ar trebui sa Bruce Wayne / Batman. Mare prostie pe cei de la Warner / DC sa il aleaga pe Ben Affleck. Toti il vor vedea pe post de Daredevil in care cum zice americanul "he sucked big time".
DeadSea07 pe 24 august 2013 17:03
Agree
TheJesus pe 23 august 2013 14:05
Ben Affleck Batman?? Sa ma **** pe next Superman Shit.
Cr1s7y pe 23 august 2013 14:43
[Pararea mea] Chiar si dak ar fi fost ales un alt actor in afara de Ben Affleck dupa ce l-am vazut pe Bale in Dark Night Trilogy nu cred ca mi se va parea un film bun fiindca m-am obisnuit asa(chiar daca Affleck va avea o prestatie decenta)
MikkaelWolfganger pe 23 august 2013 15:17
Apropos de celelalte posibile optiuni.Josh Brolin; batran, nu foarte aratos, fata de cowboy suparat.Eu il excludeam din start.Habar n-am cum a ajuns pe lista de posibili Batmani.Urban, actoras de duzina, fata simpatica, a mai cochetat cu mascatii, nu a dovedit nimic pana acum.Parca o alegere mai inspirata totusi.Intre aceste variante, Affleck cred ca este de departe alegerea cea mai buna.
Bayard pe 23 august 2013 15:36
Comparat cu aia 2? poate, doar ca au fost si alte zeci de propuneri..... Ma gandeam la fostii actori care l-au jucat pe Batman. Stii cu care mi se pare ca seamana Affleck cel mai mult??? George Clooney (evident nu ma refer la aspect ci la caracter)
MikkaelWolfganger pe 23 august 2013 18:32
Astia erau favoriti si parca Goseling, in rest actori oarecum necunoscuti marelui public(Goode, Martini, Armitrage, Mangeliano).Parca si Gordon-Levitt era pe acolo, nu ca il-as fi luat in seama cu fata aia adolescentina.Aspect- adica arata la fel de bine...mda, oarecum.Mie oricum grizonatul nu mi se pare cine stie ce frumusete a naturii si in niciun caz nu il depaseste pe Affleck in privinta sex-appeal-ului, dar na....femeile astea.Imi mentin pozitia, din punct de vedere al sfeclei si al background-ului, Affleck e o alegere echilibrata.
Han_Solo pe 23 august 2013 16:01
Hai ma mai tarminati, exact asa a fost acuma 20 de ani cand Tim Burton il anunanta pe Michael Keaton drept noul Batman, toata lumea era suparata.
Costirik pe 23 august 2013 16:29
inca mai sper ca articolul asta e trecut la sectiunea "Bancul zilei"...
legolas05 pe 23 august 2013 16:59
O alegere destul de proasta,nu se potriveste deloc rolului,majoritatea reactiilor au fost negative.
pavy_b pe 23 august 2013 19:06
mult zgomot pt nimic
Ancuuuu pe 23 august 2013 20:04
ce?!... nuuuuuuuuu ...NUUUUUUUUUUUUU.. nu aveam asteptari ca se va intoarce bale dar ben affleck ?!.. il preferam pe josh brolin....
kalamity pe 23 august 2013 22:40
batman ala care cica se vrea mentorul lu superman? =) stiu ca e un film dar chiar asa ideea asta ma face sa rad. stupid e putin spus
ionutcatalin11 pe 23 august 2013 23:35
bale e ca și hugh jackman în rolul lui wolverine sau robert downey rolul lui iron man
Ovidiu239 pe 24 august 2013 00:47
Nu cred ca va juca mai bine decat Christian Bale, dar sa-i dam o sansa.
catajedi pe 24 august 2013 02:23
Nu sunt de acord sa ii dau nici o sansa. Mai ales dupa cum a jucat un alt justitiar mascat in Daredevil. Ma voi uita la Batman vs Superman doar pentru Henry Cavill si Amy Adams. Si desigur Mark Strong daca va fi ales sa il joace pe Lex Luthor. Cel mai bine ar fi daca l-ar pune pe Kevin Conroy (cunoscatori stiu de ce) sa il dubleze pe Ben Affleck cand este costumul de Batman si bam cel mai bun Batman, cu vocea aceea si cu masca lui Batman acoperindu-i cam toata fata ar fi ceva. Cel putin barbie de Batman ar avea. Altceva nu prea.
Crynick pe 24 august 2013 18:38
pai trebuia sa aleaga un actor prost pentru un film prost ;)
Skynet.Zbenga pe 24 august 2013 23:56
Cate comentarii pe aici...se vede popularitatea personajului Batman
zelisca pe 25 august 2013 13:39
dupa ce a jucat prost in daredevil ,acum vine sa strice si seria asta frumoasa. pacat . mai bine juca in filme politice,comedii dar nu de superhero sa zicem.
spartacus pe 26 august 2013 09:25
Personal, desi nu sunt un fan inrait al lui Ben Affleck, pot sa spun ca sunt multumit de alegere, dupa ce, initial, m-am repezit in gand sa ii injur pe cei care au facut alegerea. Se putea si mai rau. Pentru acest rol va trebui sa invete arte martiale etc., la fel cum a facut si Bale. Eu cred ca acest actor va intra bine in rol. Parerea mea, desigur.
alex_il_fenomeno pe 29 august 2013 16:13
Nu stiu ce sa spun...Sper sa faca un rol bun, dar parca aceasta partitura nu era pentru el.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells