Nouă postere de personaj au fost lansate pentru Glass Onion: A Knives Out Mystery

de Gloria Sauciuc în 22 Nov 2022
Continuarea la filmul polițist din 2019 Knives Out va debuta pe Netflix în data de 23 decembrie

Benoit Blanc revine, din 23 decembrie, pentru a dezlega misterul unei noi povești polițiste, Glass Onion: A Knives Out Mystery, semnate de Rian Johnson. Cum doar o lună ne mai desparte de premieră, un pachet de zece postere cu personajele filmului a fost dat publicității. Detectivul, directoarea, politiciana, omul de știință și restul membrilor grupului pestriț, prezentați pe afișe cu câte un atribut, vor deveni piese într-un puzzle a cărui rezolvare are ca miză însăși viața unuia dintre ei.

Knives Out, primul film din serie, a avut un succes surprinzător în pofida unei producții cu buget mediu – încasând 100 de milioane de dolari în Statele Unite și 200 de milioane de dolari pe plan global. Mai mult, se pare că Glass Onion nu va fi ultimul film cu Craig în rolul lui Benoit Blanc. Deși un al treilea film Knives Out nu a fost încă anunțat oficial, Netflix a achiziționat drepturile de distribuție asupra a două sequel-uri anul trecut.

În această nouă aventură, îndrăznețul detectiv apare în mijlocul unei luxoase proprietăți private aflate pe o insulă din Grecia, însă nu se știe cum și de ce a ajuns acolo, acesta fiind doar primul dintre nenumăratele puzzle-uri care așteaptă să fie rezolvate. Blanc face curând cunoștință cu un grup pestriț de prieteni care s-au adunat la întâlnirea lor anuală, la invitația miliardarului Miles Bron.

Printre cei aflați pe lista oaspeților se numără Andi, fosta parteneră de afaceri a lui Brand, Claire Debella, actuala guvernatoare a statului Connecticut, omul de știință avangardist Lionel Toussaint, creatoarea de modă Birdie Jay, fost model, și conștiincioasa ei asistentă pe nume Peg, precum și influencerul Duke Cody, însoțit de Whiskey, iubita lui. Așa cum se întâmplă în cele mai reușite povești polițiste, fiecare personaj ascunde propriile secrete, minciuni și motivații.

Atunci când unul dintre membrii grupului este ucis, toți ceilalți devin suspecți.

Întorcându-se la franciza pe care a inițiat-o, cineastul nominalizat la Oscar Rian Johnson semnează scenariul și regia filmului La cuțite: Misterul din Grecia și adună în jurul său o nouă distribuție plină de vedete, din care fac parte Daniel Craig, care revine în rolul lui Blanc, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick și Madelyn Cline, alături de Kate Hudson și Dave Bautista.

Alte știri din cinema

Zack Snyder a încheiat filmările la Rebel Moon

Universul creat de Zack Snyder este cu un pas mai aproape de sosirea pe Netflix

Varianta întinerită a lui Indiana Jones, în primul trailer Indiana Jones and the Dial of Destiny

Deși acțiunea filmului este încă necunoscută, trailerul sugerează o revenire la clasicele aventuri ale lui Indiana Jones

Amrit Kaur și Pauline Chalamet vorbesc despre The Sex Lives of College Girls, disponibil pe HBO Max

Al doilea sezon a debutat pe HBO în 17 noiembrie și se va încheia pe 15 decembrie

Phoenix. Har/Jar, în premieră la TVR pe 8 decembrie

60 de ani de muzică în 104 minute

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells