Nouă adaptări ale benzilor desenate vor fi lansate în 2022. Iată care sunt acestea

de Cristina Grigore în 19 Dec 2019
O privire în viitor – în calendarul DC și Marvel Studios – arată că avalanșa producțiilor cu supereroi continuă

O certitudine cinematografică a noului deceniu este valul de producții cu supereroi pe care acesta il aduce. Se distinge din această perioadă anul 2022, ce se anunță a fi unul extrem de ofertant pentru fanii genului, căci va cuprinde – până acum – nouă astfel de titluri.

Lansarea lui Shazam! 2 a fost anunțată recent de Warner Bros. pentru 1 aprilie, urmată o săptămână mai târziu, pe 8 aprilie, de continuarea animației Spider-Man: Into the Spider-Verse (primită excelent de critici și de public în 2018).

Pe 6 mai studioul Marvel a programat mult așteptatul sequel al lui Black Panther, iar Disney a anunțat alte trei proiecte ale Universului Cinematografic Marvel pentru anul menționat.

Producțiile DC vor fi cele mai multe în 2022; pe lângă Shazam! 2 au mai fost anunțate DC Super Pets, animație ce va ajunge în cinematografe pe 20 mai, The Flash, programat pentru 1 iulie, și Aquaman 2, ce va fi lansat pe 16 decembrie.

Mai este destul de mult timp până în 2022. Se știe însă că atât Marvel, cât și DC Studios și-au stabilit pe termen lung calendarul lungmetrajelor inspirate din benzile desenate; Disney nu a dezvăluit toate titlurile pe care le are în lucru (a rezervat deja data de 19 iulie unu proiect nenumit încă) și ar putea exista deci modificări, sau adăugiri la acestea.

Pentru 2020, DC a stabilit două producții (Birds of Prey și Wonder Woman 1984), iar pentru 2021 trei (The Batman, The Suicide Squad și Black Adam).

În cazul Mavel, pentru 2020 au fost anunțate Black Widow și Eternals, iar pentru 2021 Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Untitled Spider-Man: Far from Home Sequel și Thor: Love and Thunder.

 

Exploreaza subiecte similare:

Shazam!, Spider-Man: Into the Spider-Verse, Black Panther, Black Panther 2, The Flash, Aquaman 2, Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn, Wonder Woman 1984, The Suicide Squad, The Batman, Black Adam , Black Widow, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Thor: Love and Thunder

Alte știri din cinema

Miniseria The Undoing, cu Nicole Kidman și Hugh Grant, va avea premiera în mai 2020

Regizoarea Susanne Bier și David E. Kelley, creatorul premiat cu Emmy pentru Marile minciuni nevinovate s-au ocupat de proiect

Filmul 5 Minute, de Dan Chișu, din 27 martie la cinema

Producție inspirată de cazul real al protestelor de la proiecția unui film cu tematică LGBT

Eternals va fi „cel mai science-fiction și epopeic dintre toate filmele Marvel”

Filmul are șanse să se demarcheze de restul Universului Cinematografic Marvel, spune unul dintre „Cei eterni”

Femeile și persoanele de culoare, „într-o mare măsură slab reprezentate” la festivalurile de film

La cele mai importante cinci festivaluri de film ale lumii, între regizorii din competiție numai 25% sunt femei

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 19 decembrie 2019 16:56
Eu sunt informat. Ştiam de astea. Întrebarea e când o să fie disponibilă aplicaţia Disney plus la noi? În unele articole scrie 2021, altele că în octombrie-noiembrie 2020. La Comic Con Brazilia nu au dat date de lansare...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells