Nou trailer Tomorrowland. De data aceasta ni se dezvăluie misteriosul loc din viitor unde „nimic nu este imposibil”

de Gloria Sauciuc în 10 Mar 2015
Casey (Britt Robertson) descoperă împreună cu noi această realitate alternativă cu numele de Tomorrowland

Iată cel de-al doilea trailer pentru Tomorrowland, filmul învăluit în mister până acum, cu George Clooney și Britt Robertson protagoniști. Trailerul a apărut aseară după un Q&A pe Facebook cu regizorul/co-scenaristul Brad Bird și cu David Lindelof, co-scenarist. Bird și David Lindelof au scris scenariul pentru film, primul regizat de către Bird de la Mission: Impossible - Ghost Protocol din 2011.

Britt Robertson este tânăra menită să salveze viitorul, din 22 mai 2015

Uniți de către un destin comun, fostul copil-geniu Frank (Clooney), acum un adult deziluzionat, și Casey (Britt Robertson), o tânără optimistă, plină de curiozitate științifică, pornesc într-o călătorie plină de pericole pentru a dezgropa secretele unui loc enigmatic, plasat undeva în timp și spațiu și cunoscut drept Tomorrowland. Ceea ce urmează să facă acolo va schimba lumea - și pe ei înșiși - pentru totdeauna. Hugh Laurie, Tim McGraw și Keegan-Michael Key au roluri în film.

Redăm, în continuare, cele mai interesante întrebări puse aseară de către fani, pe Facebook

Cuvântul „Tomorrowland” ne amintește mereu de vechea generație a SF-ului, și de tehnologia anilor '50. Cât de mult v-au inspirat vechile idei SF despre cum va fi omenirea în viitor?

Brad Bird: Nu m-au inspirat atât SF-urile vechi pe cât m-a inspirat discrepanța dintre viitorul așa cum era imaginat pe atunci și ceea ce vedem astăzi, în zilele noastre, când respectivul viitor a devenit prezent.

Brad, ca regizor ai realizat atât filme de animație cât și filme artistice.Care ar fi câteva dintre diferențele și care ar fi asemănările în modul de abordare a povestirii în fiecare dintre cele două medii?

Brad Bird: Suprinderea unui ton potrivit. Dacă fiecare film ar fi o creatură, acest film ar fi una foarte ieșită din comun. Linia dintre prea multă informație și prea puțină este una extrem de subțire.

Brad și Damon, puteți să ne explicați conținutul posterului? De ce apar într-un lan de grâu?

Damon Lindelof: George se uită la o treierătoare aflată chiar la stânga posterului, bucuroși de perspectiva recoltei de grâu, a morăritului și a coptului. Iar băiețelul din stânga este atras de perspectiva aceea lucitoare a orașului aceluia frumos, atrăgător al viitorului, care se profilează la distanță.

Ce anume v-a plăcut la Britt Robertson, astfel încât s-o alegeți pentru rolul principal și cum anume a-ți descrie personajul ei?

Damon Lindelof: Un număr uriaș de tinere actrițe talentate au dat probe pentru rolul lui Casey, dar Britt a fost aceea care întruchipa cel mai bine ceea ce căutam - o persoană plină de speranță și de un optimism molipsitor, dar nu siropos. Casey este o visătoare... o exploratoare... o tânără care nu acceptă un statut limitativ. Și am simțit că Britt întruchipează toate astea.

Damon, ai mai lucrat de curând și la alte filme având o temă gravă, potrivită unui public adult (Prometheus, The Leftovers). Cum sunt acestea prin comparație cu un film de familie precum Tomorrowland?

Damon Lindelof: Am un băiețel de opt ani care nu prea poate să urmărească genul de filme la care am lucrat recent și care îndrăgește la nebunie, în schimb, producțiile Disney. Filmul acesta este un compromis: ne place amândurora... Cred că va fi captivant și plin de acțiune, suficient cât să fie pe placul lui, dar totuși nu prea înspăimântător, adică să nu iasă de peste tot extratereștri.

 

Trailerul a trezit și comentarii negative. „Oricât de atrăgătoare este imaginea, trailerul este totuși plicticos”, scrie un cititor. „Un loc unde ce este mai bun și ce e mai strălucitor se adună pentru a schimba viitorul, e cumva sloganul lui Obama?”, continuă un altul într-o notă caustică. „Un film cu o cadă de baie zburătoare nu are cum să fie un film bun”, e de părere un alt comentator.

Exploreaza subiecte similare:

Britt Robertson, Tomorrowland, Brad Bird, Hugh Laurie, Tim McGraw, Keegan-Michael Key, George Clooney

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 10 martie 2015 10:06
Cam de copii acest film , mult prea Sci-Fi si fantasy iar George Clooney deja e muult prea batran pentru asa filme ... parerea mea
fraa pe 10 martie 2015 10:24
Asta e primul trailer Gloria. Wake Up...aici link pt trailer 2: https://www.youtube.com/watch?v=0sH0__SpV88
fraa pe 10 martie 2015 11:17
See...much better.
Sayko pe 10 martie 2015 16:36
Are foarte multe puncte comune cu jocul Bioshock Infinite,potea ma insel,dar cei care stiu la ce ma refer s-ar putea sa ma aprobe.
radurex25 pe 10 martie 2015 19:02
mie mi-a venit rapture in minte, dar ma rog
Bayard pe 10 martie 2015 17:24
Nu se intelege despre ce e vorba in film, nici macar intriga.... ok, lumea viitorului, bla bla.... si? care e problema? cum e blonda solutia??? De fapt e doar o reclama noua la Disneyland

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells