Nou trailer Captain Marvel: vedem cât de uimitoare este supereroina

de Gloria Sauciuc în 4 Dec 2018
Secvența noastră preferată e cea în care are o apariție incandescentă

Au trecut câteva luni de când nu au mai apărut informații noi despre Captain Marvel. În ultimul trailer o vedeam pe cea de la care așteptam să îl învingă pe înfricoșătorul Thanos pocnind o bătrânică (aparent) neajutorată într-un metrou... Dacă ați gândit că doamna Carol Danvers nu are deloc maniere atunci când face asta, ei bine astăzi, cu ocazia nou lansatului trailer, înțelegem și motivul: sub aspect uman e - de fapt - un Skull. Se pare că Danvers are o abilitate ieșită din comun de a identifica monstruoșii extratereștri Skull, chiar și în spatele unei deghizări perfecte. Ne luăm porția de umor de la respectiva scenă de luptă, dar și de la Samuel L. Jackson, plus afăm noi detalii despre cum Carol Danvers, personajul lui Brie Larson, a devenit supereroina cea mai grozavă din întreg universul Marvel.

Aflăm din trailer că Rasa Kree a salvat-o pe Danvers după un accident cu avionul și a transformat-o într-una de-a lor. În trailer vedem că un conflict intergalactic între rasele extraterestre Skrull și Kree se mută pe Terra. Bătrânica din metrou este un Skrull deghizat. Așa cum observă Nick Fury, Carol face acum parte din nobila rasă de războinici eroi Kree. O vedem pe Carol purtând coiful punk, vedem că se deplasează în spațiu folosind doar costumul iar secvența noastră preferată e cea în care are o apariție incandescentă.

Cei nefamiliarizați cu povestea de origine a lui Carol Danvers ar putea fi surprinși să afle că originalul Captain Marvel (scris Mar-Vell) a fost bărbat din rasa Kree, deghizat în om. Când Carol Danvers se îndrăgostește de el, vor ajunge accidental în bătaia suflului unei explozii, pentru ca mai apoi să se descopere că  au supraviețuit. Când are loc explozia, ADN-ul ei fuzionează cu cel al lui Captain Mar-Vell, făcând din ea un hibrid dintre două rase - oameni și Kree. În film, nu doar povestea de origine a lui Danvers va fi explorată, ci și puterile ei extraordinare, trailerul oferind - de altfel - o mostră a acestora.

Cum filmul este plasat în anii 1990, Nick Fury (Samuel L. Jackson) este întinerit cu ajutorul tehnologiei CGI. Peste ani, acesta va da un ultim telefon supereroinei, înainte de a se preschimba în cenunșă, așa cum am văzut în Avengers: Infinity War. De altfel, toți membrii S.H.I.E.L.D. care vor apărea în film vor fi întineriți ca să arate cu trei decenii mai tineri.

Captain Marvel este efortul Universului Cinematografic Marvel de a nu rămâne în urmă, după ce succesul uriaș al filmului de sine stătător Wonder Woman, din Universul Cinematografic DC, i-a luat pe neașteptate. Captain Marvel ar putea fi o replică pe măsura emblematicei Wonder Woman în viziunea cinefililor de pretutindeni, bineînțeles dacă filmul va fi suficient de bun. Acesta este primul film Marvel cu supereroi în care personajul titular este o femeie. Lansarea mondială (inclusiv în România) este programată pentru 8 martie 2019, de Ziua Internațională a Femeii. Este primul personaj nou pe care îl introduce Marvel în MCU după lansarea lui Black Panther.

Exploreaza subiecte similare:

Captain Marvel, Brie Larson, Samuel L. Jackson

Alte știri din cinema

În pronunțare, spectacol cinematografic unic şi derutant

Doi actori, Dorotheea Petre și Toma Cuzin, portretizează cele două laturi scindate ale personajului principal

Trailer-ul lui Avengers: Endgame a doborât recordul de vizionări în 24 de ore

Pelicula, ce-i are la cârmă tot pe fraţii Anthony şi Joe Russo, se lansează în cinematografele noastre pe 3 mai

Aquaman, debut record în China, înaintea lansării în Statele Unite

Pelicula a obţinut aproape 94 milioane de dolari doar la box office-ul chinez

Moș Crăciun în misiune: idei năstrușnice și umor

Alain Chabat în rolul principal nu e moșul tipic bonom și rotofei în acest film pentru copii

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Sorin87 pe 6 decembrie 2018 22:13
Astept foarte mult filmul acesta

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells