Nou poster în mişcare Into Darkness

de Cristina Grigore în 19 Feb 2013
Pregăteşte-te să auzi ameninţarea antagonistului

Dacă ai văzut primul poster şi trailer-ul teaser al noului film  Into Darkness, atunci noul afiş în mişcare lansat de studiourile Paramount şi preluat de Empire.com, ţi se va părea o combinaţie atractivă intre acestea două. Benedict Cumberbatch este villain-ul din Star Trek Into Darkness, iar vocea lui se ridică ameninţătoare odată ce ai pus cursorul pe imagine – ai grijă să reglezi nivelul boxelor – un antagonist ni se pare foarte eficient pe poziţia sa de forţă, de temut prin calmul aparent pe care îl afişează, dar care induce o stare permanentă de nelinişte şi teamă.

Filmul, în regia lui J.J. Abrams, îi mai are în distribuţie pe Chris Pine (James T. Kirk), Zachary Quinto (Spock), Zoe Saldana (Nyota Uhura), Alice Eve (Dr. Karl Marcus), Karl Urban (Bones), Simon Pegg (Scotty), John Cho (Hikaru Sulu), Anton Yelchin (Pavel Chekov). Lansarea în România va avea loc pe 17 mai.

Exploreaza subiecte similare:

Into Darkness, Benedict Cumberbatch, J.J. Abrams, Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Alice Eve, Karl Urban, Simon Pegg, John Cho, Anton Yelchin

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
monicarusu25 pe 19 februarie 2013 11:10
excelenta distributie.
julzcat pe 19 februarie 2013 11:52
perfect!
legolas05 pe 19 februarie 2013 12:48
Eu abia astept sa vad filmul
Nimicdinceparafi pe 19 februarie 2013 13:18
Mai avem 4 luni de asteptat.E mult...
catajedi pe 19 februarie 2013 17:46
Poate vrei sa spui 3 luni, 19 februarie e azi, 19 martie o luna, 19 aprilie 2 luni, 17 mai 3 luni. Doar o observatie, nu e cu rautate. Si eu astept cu nerabdare filmul. Sper sa fie la fel de bun ca si primul din noua Serie a lui J.J. Abrams, poate chiar la fel de bun ca si Star Trek II: The Wrath of Khan (Mania lui Khan), considerat cel mai bun film Star Trek de pana acum. Oricum mie mi-a placut foarte mult primul film a lui Abrams. Singurul lucru care nu mi-a placut a fost faptul ca a introdus o gramada de tevi si conducte in sala motoarelor din noua Enterprise, nu pare prea eleganta aceasta miscare. Faptul ca fazerele trag acum intermitent, cam ca si o arma din zilele noastre, doar cu laser, aduc mult a Star Wars, si mai putin Star Trek unde armele par sa emita un fascicul laser continuu pana se ia mana de pe tragaci. Desi, aceasta schimbare nu e rea. Oricum de abia astept sa vad filmul, deoarece sunt un fan Star Trek.
Nimicdinceparafi pe 19 februarie 2013 21:41
Si ai dreptate si la chestia cu tevile,cam fac contrast cu viitorul super-tehnologizat in care este ancorat universul Star Trek.
paul2011 pe 19 februarie 2013 14:26
wow ...fain posterul ....mi-a placut enorm primul film asa ca abia astept sa-l vad si pe urmatorul , totusi mai este mult , dar o sa merite asteptarea ...sunt sigur ca filmul asta va fi foarte bun si sper ca J.J. Abrams , sa faca si al 3-lea film ..atunci va fi o trilogie de pus in rama ..sunt nerabdator sa-l vad.
rizea.alex70 pe 19 februarie 2013 14:35
O distributie de zile mari..sper sa fie bun filmul...si ca regie si ca efecte speciale.
AndreBlack pe 19 februarie 2013 17:05
Interesant , mai ales ca o sa fie cu Zoe Saldana , una dintre actritele mele favorite :)
radu3455 pe 19 februarie 2013 19:31
misto sper sa fie la fel de bun ca si Star trek
catasmile17 pe 19 februarie 2013 21:43
looks good !
SANDA45 pe 21 februarie 2013 21:16
arata destul de bine
alex_il_fenomeno pe 12 martie 2013 14:31
Original. In ritmul asta vom ajunge ca in filmele cu Harry Potter, cu ziare animate.
Miiku pe 22 mai 2013 23:21
Foarte tare afisu` in miscare. E exact cum explica in descrierea articolului. Calm dar totusi exprima frica si teama.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells