Nou obstacol în producția lui Bond 25. Rami Malek și Daniel Craig nu pot filma împreună

de Cristina Grigore în 12 Iun 2019
Momentan, filmul păstrează neschimbată data lansării, mutată din octombrie, anul acesta, în aprilie 2020

Problemele se țin lanț de producția lui Bond 25. După recentele explozii ce au distrus platoul de filmare din Londra și accidentarea la gleznă a lui Daniel Craig, foxnews.com relatează că Rami Malek, distribuit în rolul antagonistului peliculei, se află în imposibilitatea de a filma alături de Craig.

Starul lui Bohemian Rhapsody și al serialului Mr. Robot va trebui să înceapă lucrul la alt proiect chiar înainte de vindecarea intepretului lui James Bond și revenirea acestuia pe platou, fapt ce a dat din nou peste cap planurile realizatorilor, care se străduiesc acum să găsească o dată la care cei doi actori pot filma împreună.

„Nu poți avea un film Bond în care agentul 007 să nu aibă o confruntare față în față cu villain-ul; logistic, situația este un coșmar. S-a revenit și de această dată asupra orarului de filmări și se face tot ce este posibil pentru ca lucrurile să meargă bine, însă producția va dura și mai mult acum”, a declarat o sursă apropiată echipei de realizatori.

„Filmările ar fi trebuit să se încheie în septembrie, însă actorilor și echipei de producție li s-a spus că acestea vor fi amânate până în octombrie – posibil chiar și până în noiembrie – din cauza accidentării lui Craig și a exploziilor”, a mai menționat aceasta.

În urmă cu o săptămână, platoul de filmare al Pinewood Studios din Buckinghamshire a fost devastat de trei explozii în urma unei cascadorii nereușite, ce nu a făcut victime, însă a rănit ușor un membru ale echipei de producție.

Accidentarea lui Craig a survenit luna trecută, după alte câteva amânări cauzate de revizuirea scenariului și găsirea unui nou regizor, care să îl înlocuiască pe Danny Boyle după retragerea din proiect.

Noul film Bond, încă neintitulat (al 25-lea din serie), își păstrează deocamdată neschimbată data lansării - pe 3 aprilie 2020; inițial, fusese anunțat pentru 25 octombrie 2019.

Exploreaza subiecte similare:

Daniel Craig, Rami Malek, Bohemian Rhapsody, Mr. Robot, Danny Boyle, Bond 25

Alte știri din cinema

Michael Fassbender va fi capul de afiș al unei aventuri plasate în lumea spionajului

Pelicula va avea la bază seria romanelor SAS ale lui Gérard de Villiers; extrem de populare, s-au vândut în peste 120 milioane de copii în toată lumea

Au început filmările la prequel-ul Game of Thrones. Naomi Watts face parte din distribuție

Secrete terifiante din istoria veche a Westerosului vor fi dezvăluite în această nouă serie

Men in Black: International era să rămână fără regizor în timpul filmărilor

Unele surse apropiate producției pun cifrele modeste obținute la box office-ul american pe divergențele din timpul producției

Guillermo del Toro îl vrea pe Bradley Cooper în noul său film, Nightmare Alley

Rolul central din adaptarea romanului despre lumea întunecată a divertismentului îi era rezervat lui Leonardo DiCaprio

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 12 iunie 2019 08:39
SI asta cu ochii aia bulbucati a luat Oscar, penibil.
spartacus pe 12 iunie 2019 12:14
Așa cum am spus-o încă de când era doar un zvon, Malek este o alegere extrem de proastă pt interpretarea villain-ului intr-un film ”James Bond” la acest moment cu Daniel Craig in rol principal si asta dintr-un motiv extrem de simplu: din cauza vârstei sale mici (diferenta de vârstă dintre cei doi este de 13 ani!!!), Malek si personajul său vor fi greu de perceput ca niste eroi negativi autentici/credibili. În niciun alt film James Bond nu a existat o diferență de vârstă atât de mare intre cele două personaje principale, eroul poz-iv și villain, ci din contră vârstele au fost mereu foarte apropiate tocmai pentru a da autenticitate filmului si personajelor.
Să nu fiu inteles greșit: îmi place de Malek, este fabulos in ”Rapsodia Boemă”, dar asta nu îl face defel potrivit pentru orice rol, în special pt filmul de față si in rolul de principal villain. Părerea mea, desigur.

Qube86 pe 13 iunie 2019 07:08
Nu stiu de ce...dar la majoritatea articolelor (cel putin cele pe care le-am citit in ultimele 2 saptamani) arunci ''ideile'' astea legate de varsta unui actor! Nu stiu care e treaba...dar ar fi misto daca le-ai mai rari! Nu stiu ce ''experiente'' neplacute legate de cinematografie ai avut tu pana cum...dar nu cred ca varsta actorilor a jucat un rol chiar atat de important! Iti apreciez parerea! Rami Malek, este o alegere extrem de buna in rolul villain-ului si...cu mult mai inspirata decat alegerea lui Craig in rolul lui Bond! Varsta pe care o are nu i-a afectat pana acum nici unul dintre rolurile pe care le-a jucat...si asta i-o confirma cariera in continua dezvoltare! Folosesti cuvantul ''credibil''?! Pe bune?!! E opinia ta...dar vorbim despre filmele James Bond!! Astea numai credibilitate nu au inspirat pana acum!! In fine...asta e parerea mea!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells