Nou la cinema: Louder than Bombs/Înapoi acasă

de Cinemagia în 9 Dec 2015
Din 11 decembrie ești invitat la cinema pentru a rezolva un puzzle plin de mister, ale cărui piese doar tu le poți potrivi

Familia reprezintă dragoste necondiționată, familia reprezintă toleranță și încredere. Dar cât de multe sacrificii, frustrări și dezamăgiri se ascund în spatele acestor sentimente frumoase? Regizorul filmului Oslo, 31 august, Joachim Trier revine în forță cu un film de excepție ce depășește orice așteptare a publicului. Jesse Eisenberg (The Social Network, Batman V Superman: Dawn of Justice) este protagonistul principal, alături de Isabelle Huppert, Gabriel Byrne, Amy Ryan, Rachel Brosnahan într-o poveste psihologică plină de suspans.

Louder Than Bombs/ Înapoi acasă. Un album al familiei Reed, o serie de fotografii care surprinde visele acestei familii, dezamăgirile și provocările de zi cu zi. Prin fragmente neliniare de amintiri comune se dezvăluie treptat o luptă pentru regăsirea de sine. Pregătirile pentru expozița în memoria celebrei fotografe Isabelle Reed (Isabelle Huppert), la trei ani după moartea sa neașteptată, îi aduce din nou împreună pe soțul și cei doi copii ai săi. Gene Reed (Gabriel Byrne) încearcă cu disperare să reconstruiască relația cu cei doi băieți ai săi: Jonah (Jesse Eisenberg) și Conard (Devin Druid), dar amintirile diferite pe care fiecare le are despre Isabelle nu fac altceva decât să facă această relație și mai dificilă. Sub același acoperiș Gene, Jonah și Conard se confruntă pe rând cu simbolul de soție și mamă a femeii pe care o iubesc și pe care realizează că nu au cunoscut-o niciodată cu adevărat.

Cu o inegalabilă finețe de a expune cele mai interesante detalii ale naturii umane, regizorul Joachim Trier construiește o poveste hipnotică și plină de emoție.

Filmul Louder than Bombs/Înapoi acasă este câştigătorul premiului Cel mai bun film la Festivalul de Film de la Stockholm şi a fost prezentat în cadrul Festivalului de Film de la Cannes.

Vino din 11 decembrie în cinematografe să vezi filmul Louder than Bombs/Înapoi acasă, un film despre famile și despre complexitatea ei în cele mai mici detalii.

Filmul rulează din 11 decembrie în cinematografele: Cinema Elvire Popesco, Cinema City Afi Palace Cotroceni, Cinemateca Union, Cinema Victoria Cluj, Cinema Arta Târgu Mureş, Cityplex Braşov, Cityplex Constanţa, Cityplex Bârlad.

Exploreaza subiecte similare:

Jesse Eisenberg, The Social Network, Batman V Superman: Dawn of Justice, Isabelle Huppert, Gabriel Byrne, Amy Ryan, Rachel Brosnahan, Louder Than Bombs, Joachim Trier

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells