Nou film de spionaj în cărți: I Am Pilgrim, de la regizorul lui Kingsman: Serviciul Secret

de Gloria Sauciuc în 30 Sep 2015
Matthew Vaughn va regiza adaptarea bestseller-ului „I Am Pilgrim”/„Călătorul”, de Terry Hayes

Regizorul Matthew Vaughn îşi va încerca din nou talentul la jocuri cu spioni, în urma succesului imens al filmului de spionaj de anul trecut „Kingsman: Serviciul Secret”. Deadline a anunţat că MGM l-a angajat pe Vaughn să regizeze o adaptare a romanului bestseller de debut al lui Terry Hayes, „I Am Pilgrim” („Călătorul”, publicat de Editura RAO).

MGM a cumpărat drepturile thriller-ului de spionaj în 2014 și au speranțe pentru o franciză (Hayes lucrează în prezent la continuarea romanului). „I Am Pilgrim”/„Călătorul” este provestea personajului titular cu nume de cod „Pilgrim”/„Călătorul” – un om care nu există.

Fiu adoptat de o familie înstărită, Pilgrim/Călătorul a condus cândva o unitate top-secretă de spionaj pentru guvernul SUA, înainte să se retragă într-o viață liniștită, anonimă. Cu toate acestea, Pilgrim este chemat încă o dată pentru a asista la o anchetă neobișnuită și în curând se trezeşte implicat într-o luptă terifiantă cu un terorist viclean. Nu este nicio surpriză că MGM l-a vrut pe Vaughn la cârma filmului „I am Pilgrim”, având în vedere succesul lui „Kingsman”, care a depășit cu mult așteptările de box office, ca să nu mai vorbim de toate adaptările inteligente ale lui Vaughn („Prins la înghesuială”, „Pulbere de stele”, „Kick-Ass”).

Potrivit lui Jonathan Glickman, preşedintele Diviziei de Film a MGM, „[MGM] nu ar putea fi mai încantat să aibă un regizor desăvârșit ca Matthew pentru a da viaţă „Călătorului” pe marele ecran. Sensibilitatea lui, împreună cu povestea incredibilă a lui Terry Hayes, ne oferă echipa ideală pentru a da viaţă acest personaj în faţa publicului din toată lumea”.

De asemenea, Vaughn va produce și va co-finanța filmul prin compania lui Marv Films. Terry Hayes, fost jurnalist și scenarist („Mad Max 2: Războinicul şoselelor”, „Din Iad – Jack Spintecătorul”), va scrie scenariul. Producția este de așteptat să înceapă în 2016.

Exploreaza subiecte similare:

Matthew Vaughn, I Am Pilgrim

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells