Norm aduce Polul Nord la cinema, din 31 august

de Cinemagia în 31 Aug 2018
Animație 2D dublată în limba română

Dacă vă sperie canicula din weekendul care vine, antidotul perfect e să vă luați familia și să mergeți să vă răcoriți la cinema cu aventurile simpaticului Norm de la Polul Nord, ne recomandă distribuitorul în România al animației, RoImage 2000. Norm se află la a doua aventură pe marile ecrane. De data aceasta, e pe cai mari: tocmai a fost încoronat rege la Polul Nord, dar îl pândesc pericole de care nu poate trece decât alături de prietenii lui. 

Norm, proaspăt încoronat rege al Polului Nord, se duce la New York, unde urmează să primească cea mai înaltă distincție – cheia orașului. Dar, în timp ce Norm se străduie să le dovedească cetățenilor din New York că are talentul și abilitățile necesare ca să fie un rege adevărat, cheia orașului este furată, și el, acuzat de o serie de jafuri asupra unor bănci.

Cu ajutorul prietenilor săi, Olimpia, Vera și al loialilor săi lemingi, Norm pornește într-o misiune plină de adrenalină și suspans pentru a găsi cheia și banii furați, și pentru a-i face pe concetățenii săi de la Polul Nord mândri de el.

Va reuși el, oare, să-și spele reputația, mai ales că propriul său regat are nevoie de ajutorul lui, căci o corporație are un plan diabolic, prin care vrea să ia toată gheața și să o transforme în apă îmbuteliată?

Exploreaza subiecte similare:

Norm of the North 2: Keys to the Kingdom

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 1 septembrie 2018 09:16
Din prezentarea ampla facuta, pare o animatie deosebita aceasta aventura urbana pe care ne-o propune filmul "Norm de la Polul Nord" si destul de consistenta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells