Noomi Rapace va fi Gretel, iar Jeremy Renner Hansel?

de Ştefan Dobroiu în 9 Sep 2010
Noomi Rapace va fi Gretel, iar Jeremy Renner Hansel?

Jeremy Renner, actorul din The Hurt Locker, dezvăluie că el şi Noomi Rapace, pe care o poţi vedea de vineri în thrillerul Bărbaţi care urăsc femeile, vor fi actorii principali ai aşteptatului Hansel and Gretel: Witch Hunters.

Filmul este regizat de norvegianul Tommy Wirkola (celebru pentru Dead Snow) şi va prelua doar numele celor două personaje din povestea fraţilor Grimm.

Nu te aştepta să vezi mame vitrege, firimituri de pâine sau case din turtă dulce, pentru că filmul lui Wirkola reia firul poveştii la 15 ani după evenimentele terminate cu friptură de vrăjitoare. Hansel şi Gretel au acum aproximativ 25 de ani, iar trauma suferită în copilărie nu a lăsat decât o urmă: o imperioasă nevoie să extermine orice vrăjitoare le iese în cale.

Filmul a fost asemănat cu celebra comedie horror britanică Shaun of the Dead. Scenaristul este Dante Harper, unul dintre oamenii din spatele noului proiect al lui David Fincher, Black Hole.

Conform slashfilm, filmările ar putea începe la sfârşitul anului, cu o premieră posibilă la sfârşitul lui 2011 sau la începutul lui 2012.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rizea.alex70 pe 9 septembrie 2010 16:36
Pare un film interesant...
alex_il_fenomeno pe 9 septembrie 2010 17:17
cred ca filmul va fi in genul "Buffy , the vampire slayer" ; desigur , in loc de vampiri vor fi exterminate vrajitoarele .
vinci pe 9 septembrie 2010 20:47
de cand cu trologia "millenium" noomi a devenit un superstar--joak fff bn rolul lui lisbeth salander,..

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells