Idris Elba, vizat pentru rolul lui James Bond, a fost numit cel mai sexy bărbat al lui 2018

de Cristina Grigore în 7 Nov 2018
În spion-off-ul Hobbs and Shaw va juca alături de cel mai sexy bărbat al lui 2016, Dwayne Johnson

Titlul de „cel mai sexy bărbat în viaţă”, oferit de revista People, a revenit anul acesta actorului de culoare Idris Elba. A fost „o surpriză plăcută” şi „un stimulent pentru ego-ul meu”, a declarat starul Marvel.

Actorul de 46 de ani a intrat în vizorul publicului odată cu rolul din serialul The Wire (2002–2004), însă abia includerea în Universul Cinematografic Marvel (unde l-a jucat pe Heimdall) i-a adus notorietatea. Au urmat producţii apreciate şi de succes, precum Beasts of No Nation, Luther (care i-a adus şi un Glob de Aur), Prometheus, Pacific Rim, Star Trek Beyond, Mandela: Long Walk to Freedom.

Popularitatea sa în creştere, talentul pentru dramă, dar şi pentru comedie, atunci când situaţia o cere, şi nu în ultimul rând fizicul atrăgător l-au adus şi în vizorul realizatorilor seriei Bond (un rol râvnit de multe alte staruri britanice).

În articolul realizat de People, Elba a vorbit puţin şi despre trecutul său: „Am fost un tip deşirat, care era uneori tachinat din pricina asta. Însă odată ce mi-am lăsat mustaţă, am devenit cel mai cool băiat din cartier. Mi-am lăsat mustaţă şi am pus ceva muşchi pe mine, o nebunie!”, a dezvăluit el. În ciuda succesului de acum şi a atenţiei de care se bucură, starul a ţinut să menţioneze că ştie şi când e cazul să se controleze, când să rămână „modest şi cu picioarele pe pământ”.

Elba lucrează acum la Hobbs and Shaw, spin-off-ul seriei Fast and Furious, unde îl va avea alături pe Dwayne Johnson, cel care a deţinut titul de „cel mai sexy bărbat în viaţă” în 2016.

Exploreaza subiecte similare:

Idris Elba, Almighty Thor, Dwayne Johnson, Beasts of No Nation, Luther, Prometheus, Pacific Rim, Star Trek Beyond, Mandela: Long Walk to Freedom

Alte știri din cinema

Glass: dansul superputerilor şi al aşteptărilor

Este noul film al lui M. Night Shyamalan o dezamăgire?

În culisele comediei Faci sau taci: 20 de episoade de making-of

Distribuţia comediei „Faci sau Taci” poate fi observată într-un cadru diferit de cel în care publicul are ocazia să îi urmărească de obicei pe Augustin Viziru, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Diana Dumitrescu, Monica Bârlădeanu etc

Filmările la Black Widow vor începe în luna februarie

Scarlett Johansson reia partitura supereroinei într-un film de sine stătător

Oscar 2019 – Netflix a primit mai multe nominalizări decât în toţi anii de până acum

Compania de streaming face istorie cu 15 nominalizări primite

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 7 noiembrie 2018 12:18
Iar se aduce in discutie prostia cu faptul ca Idris Elba ”ar fi in cărți” pentru rolul din James Bond?!?!?... Așa cum am mai spus, nu am nimic contra persoanelor de culoare, dar am ceva contra celor care își închipuie că pot să își bată joc de orice, inclusiv de personaje consacrate în filme/cărți. Nominalizarea unui actor de culoare, oricare va fi el, pentru a-l interpreta pe James Bond va însemna un eșec răsunător la încasări și, până la urmă, aproape că am ajuns să îmi doresc să se întâmple asta dacă numai în acest mod li se va închide gura odată pt. totdeauna.
cristi_gabriel pe 8 noiembrie 2018 08:52
corect spus
ishmael pe 8 noiembrie 2018 10:10
pai asta cu referire la James Bond e pt a da clic pe articol :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells