Noi imagini şi sinopsis-ul lui The Words, cu Bradley Cooper şi Zoe Saldana

de Cristina Grigore în 10 Ian 2012
Noi imagini şi sinopsis-ul lui The Words, cu Bradley Cooper şi Zoe Saldana

Sinopsis-ul şi o serie de noi fotografii din The Words, debutul regizoral al scenariştilor lui TRON: Legacy, Brian Klugman şi Lee Sternthal, au fost publicate online, anunţă Collider.

Thriller-ul cu accente dramatice are în centru un scriitor (Bradley Cooper) care, în momentul de vârf al succesului său literar, realizează care este preţul pe care trebuie să îl plătească pentru faptul că a furat opera altui autor (Jeremy Irons). Filmul are o distribuţie impresionantă, ce îi mai include pe Zoe Saldana, Dennis Quaid, Olivia Wilde, Ben Barnes şi JK Simmons.

De notat şi că Bradley Cooper şi Zoe Saldana, care formează un cuplu în această producţie, au admis recent că au început o relaţie amoroasă şi în viaţa reală.

Regizorii peliculei, Klugman şi Sternthal sunt şi scenariştii acesteia. The Words va rula în premieră la Festivalul de Film de la Sundance, cel mai mare festival al filmului independent din Statele Unite, ce se va desfăşura între 19 şi 29 ianuarie 2012.

Iată şi rezumatul peliculei: „Rory Jansen, un scriitor care face eforturi pentru a supravieţui de azi pe mâine, aspiră să devină următoarea vedetă din lumea literară. Când descoperă un manuscris pierdut, aflat într-o servietă veche, afectată de intemperiile vremii, îşi dă seama că a găsit ceva nemaipomenit, o operă pe care şi-ar dori să o fi scris chiar el”.

„Rory hotărăşte însă să treacă drept autorul acelei cărţi şi obţine, în sfârşit, recunoaşterea literară pe care şi-o dorea cu atâta aviditate. Cu toate acestea, realizează destul de repede că a trăi cu alegerea pe care a făcut-o nu este un lucru uşor, căci este pus în faţa unei dileme morale care îl va face să analizeze în mod cât se poate de serios persoana care a devenit”.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 13 ianuarie 2012 11:02
astept cu nerabdare sa vad ce va fi de aceasta pelicula .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells