Noi imagini din Carrie, cu Chloe Moretz şi Julianne Moore

de Cristina Grigore în 23 Apr 2013
Mamă şi fiică, unite în faţa provocărilor, apar într-una din imaginile publicate

Noi imagini cu protagonista remake-ului Carrie, Chloe Grace Moretz şi mama acesteia, Margaret, interpretată de Julianne Moore, au fost publicate online de către MGM şi Screen Gems – în vederea promovării lansării filmului de la sfârşitul acestui an – şi preluate de Bloody-Disgusting.com.

Povestea horror a adolescentei care, pentru a se răzbuna pe cei care o batjocoreau, începe să se folosească în mod abuziv şi greşit de puterile sale telekinezice a fost adusă prima dată pe marele ecran în 1976, în producţia de succes a lui Brian De Palma, în care rolul lui Carrie a fost făcut popular de către actriţa Sissy Spacek.

La mai bine de 30 de ani de la acest film, regizoarea Kimberly Peirce, care a câştigat un Oscar cu Boys Don’t Cry în 2000, a venit cu o abordare nouă a poveştii lui Stephen King – filmul a fost descris de către producători ca fiind „total diferit” de cel din 1999, iar actriţa principală, Moretz a comparat tonalitatea filmului cu cea a unui dintre filmele lui Darren Aronofsky, Black Swan.

Exploreaza subiecte similare:

Carrie, Chloë Grace Moretz, Julianne Moore, Brian De Palma, Sissy Spacek, Kimberly Peirce, Darren Aronofsky, Black Swan

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
raulk pe 23 aprilie 2013 08:41
Chole are o evolutie foarte buna si din filmele pe care le-am vazut cu ea,tot timpul joaca impecabil.Abia astept filmul.
africanus pe 23 aprilie 2013 09:07
Stephen King, se pare ca cei de la Hollywood fac iarasi un remake dupa Carrie, nu spun ca este atat de rau deoarece cartea este buna si poate va iesi ceva frumos din toata aceasta "afacere", dar imi pare rau ca mai sunt unele carti ale scriitorului S.K. care inca nu au "cunoscut" marele ecran si asta e un lucru complicat poate negativ in impresia mea, aici fac o paranteza si mentionez 2 titluri: The Cell (Celularul/Mobilul) si seria Turnul intunecat, daca si-ar fi indreptat atentia si spre ele regizorii Hollywoodieni, ar fi iesit ceva magic pentru fanii lui Stephen, dar se pare ca nu...., apar doar zvonuri si nimic materializabil!!
Costirik pe 23 aprilie 2013 13:58
Piper Laurie a jucat foarte bine rolul de fanatica religioasa in cel din '76 dar Julianne Moore o sa l joace perfect, inca de acum o detest:))))
radu3455 pe 23 aprilie 2013 14:18
sper sa fie mai bun decat originalul
cosmin742000 pe 23 aprilie 2013 18:43
E deja al 2 lea remake , primul a fost un insucces " rasunator" .Oare ce ii face pe unii sa creada , avand in vedee involutia ( ca sa nu zic , caderea libera ) a cinematografiei de azi ca asta va avea o soarta mai buna?
Arlequinade pe 23 aprilie 2013 21:56
Probabil se bazeaza pe distributie, advertising si pe faptul ca nu prea mai iese nimic original pe marile ecrane. Filmele anuntate care nu sunt nici remake-uri si nici "sequels" / "prequels" si mai sunt si promitatoare sunt atat de rare zilele astea... Si daca mai adaugi si cerinta de "sa nu fie nici ecranizare a unui roman, a unei benzi desenate sau versiune live-action a unui film / desen animat vechi"; cred ca nu ramai mai cu nimic.
alex_il_fenomeno pe 31 mai 2013 15:08
Un alt film de la care am mari pretentii, si sper sa nu dezamageasca.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells