No Strings Attached întrece The Green Hornet

de Cristina Grigore în 24 Ian 2011
No Strings Attached întrece The Green Hornet

Aflat numai o săptămână în fruntea box-office-ului american, The Green Hornet cedează locul nou-intratei producţii No Strings Attached, în care Ashton Kutcher şi Natalie Portman (aflată la prima sa partitură într-o comedie romantică) interpretează rolurile a doi prieteni care realizează în timp că relaţia lor, strict fizică, e pe cale să se transforme în ceva mai mult.

Cu o audienţă în majoritate feminină, filmul debutează pe marile ecrane cu 20,3 milioane de dolari câştigaţi din încasări, după estimările Box Office Mojo, sumă ce a depăşit aşteptările producătorilor pentru acest gen, luând în calcul încasările ultimelor comedii romantice – Love and Other Drugs a strâns în primul week-end 9,7 milioane dolari, iar How Do You Know doar 7,4.

The Green Hornet trece aşadar pe locul doi, cu 18,1 milioane de dolari adunaţî în acest sfârşit de săptămână. După cele zece zile de la lansare, filmul cu Seth Rogen în rol principal ajunge comedia (live-action) cu supereroi  ce a reuşit cele mai mari încasări (63,4 milioane de dolari încasări în Statele Unite), surclasând Kick Ass.

Pe trei găsim filmul lui Ron Howard, The Dilemma, ale cărui încasări se înjumătăţesc însă, faţă de săptămâna trecută, oprindu-se la 9,7 milioane de dolari.

Următoarele poziţii sunt ocupate de pretendentele la Oscar The King’s Speech (locul patru, cu 9,1 milioane dolari), True Grit (pe cinci, cu 8 milioane), Black Swan (locul şase, cu 6,2 milioane) şi The Fighter (locul şapte, cu 4,5 milioane). Dintre cele patru, True Grit conduce la încasări, cu un total de 138,6 milioane de dolari (doar în Statele Unite).

Clasamentul se încheie cu Little Fockers, ce mai strânge 4,9 milioane, urmat de Yogi Bear, cu 4 milioane şi de Tron Legacy, cu 3,7 milioane de dolari, aflat pe ultimul loc.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 24 ianuarie 2011 15:53
astept sa apara si la noi amandoua filme
Krakatau pe 24 ianuarie 2011 19:08
Se pare ca filmele atrag prin simpla prezenta a lui Natalia Portman. E un semn ca lumea o percepe deja, si pe buna ddrepate, ca una din cele mai bune actrite ale momentului. Ok, plus fanele lui Ashton Kutcher :D
Radu1711 pe 24 ianuarie 2011 20:44
mie mi-a placut Green Hornet, poate l-a intrecut dar nu e mai bun
Katy pe 11 februarie 2011 18:17
Super tare filmul...multe faze comice..merita vazut..:-p

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells