Nicole Kidman, pregătiri asidue pentru rolul lui Lucille Ball

de Ştefan Dobroiu în 28 Ian 2021
Being the Ricardos, un proiect cu şanse gingantice la Oscar 2022

Când o echipă precum Aaron Sorkin, Nicole Kidman şi Javier Bardem se apucă de un nou film, cum să nu fim cu ochii pe ei? Cei trei se pregătesc de zor pentru biopic-ul Being the Ricardos, un film despre Lucille Ball şi Desi Arnaz, cuplul din viaţa reală şi de pe ecran care a devenit un simbol al Americii după succesul fenomenal al sitcom-ului I Love Lucy (1951-1957).

După succesul lui The Trial of the Chicago 7, Sorkin nu doar scrie scenariul, ci este hotărât să şi regizeze. Filmul biografic se va concentra pe o săptămână din viaţa cuplului de actori, începând cu lunea, când cei doi şi echipa lor repetă pentru episodul ce se filmează vinerea seara în faţa publicului. De-a lungul acestor zile, o criză de proporţii le va ameninţa cariera, iar o alta le va ameninţa mariajul şi aşa plin de probleme.

Un astfel de film nu are cum să nu atragă atenţia membrilor votanţi ai Academiei Americane de Film la Oscarurile din 2022. În primul rând, mulţi dintre ei au crescut cu I Love Lucy sau cu reluările frecvente ale serialului. În al doilea rând, amuzantele eforturi ale lui Lucy de a pătrunde în lumea showbiz-ului pot comenta cu uşurinţă fascinaţia omului obişnuit pentru mirajul cinema-ului, un aspect la care votanţii Oscar au dovedit nu o dată că sunt mai mult decât sensibili...

Foto: Nicole Kidman în cel mai recent succes al său, serialul HBO The Undoing.

Exploreaza subiecte similare:

Nicole Kidman, Aaron Sorkin, Javier Bardem, The Trial of the Chicago 7, The Undoing, Lucille Ball, Desi Arnaz, I Love Lucy

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells